2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74156 بازدید | 1686 پست

سلام ببخشید من اینجا سوالات درسی رو میپرسم جمعه امتحان دارم.تو گروه پرسیدم جواب درست ندادن مجبورم اینحا بپرسم.1 ایه والله هو غنی الحمید بیانگر کدومه:1 هر چه انسان درکمالات پیش رود نسبت به دیگران غنی تر ونسبت به خدا تغیر نمیکند2انسان ها  هر چقدر که کاملتر شوند فقر ونیازمندی  خود به خدا بیشتر درک میکنند.کدوم میشه

اولین قدم در دوستی خالصانه با خداوند کدومه: 1حسن فاعلی ونیت خالصانه2 حسن فعلی وانجام عمل صالح3 حسن فاعلی وحسن فعلی.

سوال بعد:ایه فذکر  انما انت مذکر بیانگرچیست:1 یاد اوری فطرت ها 2 بشارت و انذار3 اشنایی با تعالیم

سول بعد:قل لا اسالکم علیه اجرا الا پیامبر چه چیزی رو مزد رسالتش میخواد:مودت همراه با اطاعت از اهل بیت2ایمان همراه با اطاعت از اهل بیت3ایمان همراه با محبت به اهل بیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین قدم در دوستی خالصانه با خداوند کدومه: 1حسن فاعلی ونیت خالصانه2 حسن فعلی وانجام عمل صالح3 حسن ف ...

سلام عزیزم میشه اگه نمونه سوال داری بفرستی برام 

منم جمعه امتحان دارم 

بهت در خواست دادم قبول کن 

سلام ببخشید من اینجا سوالات درسی رو میپرسم جمعه امتحان دارم.تو گروه پرسیدم جواب درست ندادن مجبورم ای ...

میشه گزینه ۲ بین این دوتا گزینه‌ای که فرستادید

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اولین قدم در دوستی خالصانه با خداوند کدومه: 1حسن فاعلی ونیت خالصانه2 حسن فعلی وانجام عمل صالح3 حسن ف ...

سوال اول  مطمئن نیستم ولی حسن فاعلی و فعلی نظرمه 

دوم بشارت و انذار 

سومی هم گزینه ۳

سلام عزیزم میشه اگه نمونه سوال داری بفرستی برام  منم جمعه امتحان دارم  بهت در خواس ...

عزیزم منم از نمونه سوال هایی که استارتر گذاشته میخونم لینکشو استارتر گذاشته تو همین سایت.وارد شو.زیادن وپراکنده همشون رو من دانلود نکردم

سوال اول  مطمئن نیستم ولی حسن فاعلی و فعلی نظرمه  دوم بشارت و انذار  سومی هم گزینه ...

مرسی ولی چند جا گفته یاداوری فطرت.مطمئنید بشارت وانذار درسته؟ واون سوال هم میگن حسن فاعلی که همون نیته  اولین قدمه دیگه نمیدونم!

مرسی ولی چند جا گفته یاداوری فطرت.مطمئنید بشارت وانذار درسته؟ واون سوال هم میگن حسن فاعلی که همون نی ...

من با توجه اطلاعات و چکایی ک کردم نظرم این بود اگه جای معتبر دیدید گزینه دیگه زده اونو لحاظ کنید

افراد متاهل امتیاز دارن؟ و مجرد ندارن درسته؟

به ازای تاهل و هر فرزند ۲ درصد تا سقف ده درصد تو امتیاز نهایی و سن هم به ازای تاهل و هر فرزند یه سال تا سقف دوسال (نوشته پنج سال ولی اون یه بند دیگه داره اونو نفی میکنه و همین دوساله)

منم بهورز بازنشته ام سال ۹۶  با ۲۵ سال سابقه کاربازنشست شدم الان حقوقم ۶و ۳۰۰ هستش و همکارای شا ...

سلام.با چن سال سابقه ۸ تومنه؟دیپلم با کارشناسی توی حقوق تاثیر داره؟

...
سلام عزیزم.من با کارشناسی مرتبط شرکت کردم گفتن آزمون بعد ماه رمضونه،درسته؟منابع چیا هستن و باید عموم ...

دروس تخصصی فقط میاد و عمومی اصلا نمیاد برا کارشناسی مرتبط 

اینم راهنمای مطالعه و یسری مطلب درموردش 

https://t.me/BehvarziGp/86807

سلام.با چن سال سابقه ۸ تومنه؟دیپلم با کارشناسی توی حقوق تاثیر داره؟

آره مدرک موثره شما با مدرکتون سال بعد به طور مثال برید سرکار همون ۸.۵ اینا حکمتونه دریافتی یکم کمتر میشه ولی همون حدوده بسته به موارد مختلف از محل خدمت تا غیره