2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74154 بازدید | 1686 پست
ببخشید امتحان دادید؟چطور بود؟از نمونه سوالا اومده بود یا جدید بودن؟

تستای متوسط بود همه از کتاب بودن بجز ۴، ۵ تا ...من دینی و ادبیاتو خوب جواب دادم ولی زبانو نتونستم ترسیدم اشتباه بزنم ۶۰ تا سوال ۶۰ دقیقه 

درمورد کد رهگیری هم اون موقع گرفتن کارت یا غیره میتونی به آموزشگاه شهرستان زنگ بزنی بهت میگن کدتو یا ...

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون🙏

مرسی که وقت میزارین و دونه دونه جواب میدین

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعات فراخوان: استان به استان فرق داره اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید ...

مرسی.

برای شرط سنی مثلاً اگ یکسال از حد مجاز بیشتر باشم 

تبصره هم داره ک بتونه کمک کنه ب این مورد....

اگ آره 

بنظرتون چقد تاثیر داره؟

کنار تو چه ارومم،چه ارومی کنار من😍😍😘😘
اطلاعات فراخوان: استان به استان فرق داره اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید ...

سلام الان روستای نزدیک ب روستای ماه بهورز میخان ک بهداشت روستای ما آگهی داده ولی من دیپلمم برم ثبت نام کنم یانه؟ 

نگاه کنید شما اگه بخوای شانس بهورزشدنت خیلی خیلی ببری بالا مسلما باید دانشگاه بری و مدرک مرتبط بگیری ...

اگر روستای همجوار ی نفر دیپلم داشته باشه و پدرش جانباز امکان قبولیش نسبت ب بقیه بیشتره؟

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون🙏 مرسی که وقت میزارین و دونه دونه جواب میدین

خواهش میکنم چیزی نبود

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
مرسی. برای شرط سنی مثلاً اگ یکسال از حد مجاز بیشتر باشم  تبصره هم داره ک بتونه کمک کنه ب این ...

آره یکی از تبصره هاش ازدواجه که برای تاهل یه سال برای هر فرزند هم یه سال ولی سقفش ۲۸ه درسته تو دفترچه مینویسه تا سقف ۵ سال ولی خب فقط دوسالش اعمال میشه 

تبصره دیگه هم داشتن سهمیه ایثارگری و شاهده که بسته به نوعش یا کلا حذف میکنه شرط سنی رو یا ۵ سال یا به مدت حضور درجبهه و... 

برا دیپلم ایناس ولی کارشناس و کاردان مرتبط چندتا تبصره دیگه هم برا سن دارن 

باز جز اینا ممکنه قانونی چیزی تصویب شه یا یکی از این تبصره ها کم شن مهم متن دفترچه زمان ثبت نامه

سلام الان روستای نزدیک ب روستای ماه بهورز میخان ک بهداشت روستای ما آگهی داده ولی من دیپلمم برم ثبت ن ...

اونا یه دور برا کارشناس و کاردان باید اگهی بدن بعد دیپلم ولی شما برید اقدام کنید چون ممکنه مرحله اول گذشته باشه یا اگه نگذشته باشه باز برید اقدام کنید برا مرحله بعد بهتون اطلاع میدن البته همه اینا درصورتیکه اون روستا و قمرش نه کاردان و کارشناس مرتبط داشته نه اینکه دیپلم حداقل دو نفر ثبت نام کرده باشن اینا 

در این صورت از همجوار ثبت نام به عمل میارن و شما مجاز میشید برا ثبت نام بعد از اینه آره اولویت دارید اما مشمول سهمیه شدن و اولویت قرار گرفتن و شانستون توش بستگی به نوع سهمیه و.. داره

اگر روستای همجوار ی نفر دیپلم داشته باشه و پدرش جانباز امکان قبولیش نسبت ب بقیه بیشتره؟

البته اینو من خوب نخونده بودم فک کردم شما سهمیه دارید 

اره اون اولویت داره اگه جانبازیش بالای ۲۵ درصد باشه دیگه قبولیش خیلی خیلی شانسش بالا میره

البته اینو من خوب نخونده بودم فک کردم شما سهمیه دارید  اره اون اولویت داره اگه جانبازیش بالای ...

توی اون روستا نه دیپلم هس ن کاردانی ن جانباز بخاطر اون ب روستاهای همجوار گفتن یجا از اون اگهی میخوندم ک روستاهای همجوار اگ بخوان بردارن الویت با کاردانی اگ نبود دیپلم ولی گفته بود سهمیه اینا تعلق نمیگیرخ حالا بفرستم باز نگاه کنید

اگر من تو ازمون اول بشم حتی اگر شخص جانبار هم باشه ممکنه منو بردارن؟

این سبک سهمیه گرفتن اصلا با چیزی که گفتم متفاوته و بعضی استانا اجراش میکنن تو این حالت بستگی داره شما چه روستایی شرکت کنید اگه اون روستا جزو روستاهایی باشه که براش سهمیه درنظر گرفتن مسلما کسی که سهمیه داره اولویت داره و... اما روستاهایی که سهمیه درنظر نگرفتن حتی رقیب سهمیه هم داشته باشید مشکلی نیست و اولویت نداره و مثه شما سهمیه آزاد محسوب میشه 

اما اولویت کاردان و کارشناس مرتبط باز صادقه تو همه روستاها اگه داوطلب ثبت نام کنه

سلام من تو جواب این سوال موندم.ربنا الذی اعطی کل شی خلقه ثم هدی.یه جا گفته تکوینی  یه جا گفته ع ...

اره هدایت عام درسته