2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74156 بازدید | 1686 پست

روستامون بهورزش بازنشسته میشه بجاش بهورزبرمیدارن خب مام یک ساله کوچ کردیم تبریزولی اسممون توخانه بهداشت روستامونه بومی تلقی میشم یانه؟واینکه کتاب استخدامی عمومی هاشوبخونم بهتره یاکتابای دبیرستان؟کانالی هم که گفتیدتوتلگرام واردنمیشه بهورزان ایران میاره که هیچ نمونه سوالی نداره.ببخشیدسوالام زیادبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روستامون بهورزش بازنشسته میشه بجاش بهورزبرمیدارن خب مام یک ساله کوچ کردیم تبریزولی اسممون توخانه بهد ...

نگاه کنید باید دوسال اخیر ساکن خود روستا باشید چون پروندتون اونجاس با پارتی یا اگه خونتون بازم همونجاس با کمی رفت و امد و... میتونید یه جورایی جابجا کنید حسابتون بیارن خیلی از بچه ها همین ترفند میزنن اما کلا قانونش سکونت کامل دوسال آخر تا زمان ثبت نامه 

اگه لینک کانال میزنید نمیاد تو تلگرام به فارسی سرچ کنید استخدام بهورزی یه گروه میاد یه کانال 

تو هردو مطالب مورد نیاز هس توضیحات هم کامل دادم تو گروه پین کردم برای همه مراحل 

اگه وقت دارید یه دور کتابای دبیرستان بخونید با اضافه بخش اطلاعات عمومی کتاب استخدامی و تستاشو هم از کتاب استخدامی بزنید 

نمونه سوال و توضیحات کامل خوندن هم اونجا گفتم چون طولانیه و یسری فایل داره توش نمیشد اینجا فرستاد وگرنه می‌فرستادم

باز پیدا نکردید بهم بگید 

https://t.me/BehvarziGp/86636

لینک مطالب آزمون 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اون توضیحات درمورد بهیاری و وظایفش درمورد اینکه گفتید کلفت اینا شغلش اره واقعا سخته و خب جایگاه شغلی ...

سلام خوبین ما بخشیم الان روستای اطراف دوتا بهورز میخان شاید خاهرم بجای خودم فرستادم بعد زنه گف شما نقطه شهری هستین اصلا بهم فرم ثبتام نداد

خودمم متولد۶۹ اصلا گف سنت زیاد چکار کنم بنظر شما 

سلام خوبین ما بخشیم الان روستای اطراف دوتا بهورز میخان شاید خاهرم بجای خودم فرستادم بعد زنه گف شما ن ...

حرفشون غلط نبوده 

یکی از شرایط اصلی بومی بودنه 

مخصوصا اگه دیپلم باشی احتمالا اینکه ناحیه شهری یا نزدیک شهر باشی و بتونی برا یه روستایی ک بومیش نیستی ثبت نام کنی پایینه  

از لحاظ سنی هم شما سقف سنی رو کاملا رد کردید مگر مدرک کاردانی چ کارشناسی مرتبط داشته باشید و متاهل و دارای فرزند باشید ولی با دیپلم اگه این دوموردم باشه متاسفانه باز نمیشه و رد میکنه سنتون 

برا شما راهی نیست 

درمورد خواهرتون اگه سنش پایین تره روندش اینطوریه اول اونا اگهی کاردانی و کارشناسی مرتبط اول تو روستای اصلی بعد قمر و همجوار تا ۳۰ کیلومتر میدن اگه حداقل دو نفر پیدا شه دیگه اگهی دیپلم اصلا نمیدن 

اما اگه پیدا نشه بعد اگهی دیپلم به همین ترتیب میدن ک احتمال اینکه تو روستای اصلی و قمر حداقل دوتا دیپلم پیدا نشه اونم خانم نزدیک ۵ درصده و خیلی پایینه 

بعد اگه پیدا نشه شما یکم پارتی داشته باشی ممکنه قبول کنن ولی باز رقبا اعتراض بدن رد میشید(البته درمورد خواهرتون منظورمه)

ببخشید ی سوال چطوری آزمون میدین ؟؟ کجا باید پیگیری کرد ؟؟

اطلاعات فراخوان:

استان به استان فرق داره

اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید نیرو بخوان 

بعدش معمولا هر دو یا سه سال آزمون برگزار میشه و نیرو میگیرن 

برا آزمون یا دیپلم باید باشید یا کاردانی کارشناسی مرتبط مثه بهداشت مامایی و پرستاری که اولویت با افراد دارای کارشناسیه مرتبط اگه کسی از اونا تو روستا اصلی قمر و همجوار نبود و ثبت نام نکرد اون موقع از بچه ها دیپلم ثبت نام به عمل میاد 

تو روند ثبت نام شرط سنی و بومی بودن و پایان خدمت برا اقایون و.. نیازه

بعد اگه میخواست

یا اگهی تو سایت دانشگاه علوم پزشکی مربوط میذارن

به خانه بهداشت هم میگی خبرت کنن اگه فراخوان اومد

دقیق ترشم ک گفتم میتونی شماره نیرو انسانی دانشگاه علوم پزشکی ک شبکه بهداشتتون زیر مجموعه شه می گیری زنگ بزنی بپرسی برنامه برا برگزاری استخدام بهورز دارید یا نه

@behvarz1400 

این اطلاعات کلی درموردشه سوال داشتید یا جایی نفهمیدید بگید توضیح میدم

کجا دوره گذروندید و مدرک بهورزی گرفتید ؟؟؟

اونی ک دوره میگذرونن بهیاریه(کمک پرستاری) تو جهاد دانشگاهی برگزار میشه و اصلا شغلش متفاوته و تو بیمارستانه 

بهورزی مراقب سلامت روستاس تو خانه بهداشت کار میکنه 

ازمون برگزار میکنن مصاحبه و گزینش بعد قبول شدی میری دوره دوساله اگه دیپلم باشی اگه کاردان و کارشناس باشی ۶ ماه

سلام وقتتون بخیر

ببخشید من  یه سوال دارم اگه انلاین شدید ممنون میشم جوابمو بدید.❤️

از زمان فراخوان و تکمیل فرم ثبت نام تا روزی که آزمون میدن معمولا چقد طول میکشه؟ ممکنه کمتر از یه ماه باشه ؟؟ یا بستگی  به استان و تعداد ثبت نامی ها داشته باشه؟

سلام وقتتون بخیر ببخشید من  یه سوال دارم اگه انلاین شدید ممنون میشم جوابمو بدید.❤️ از زمان فر ...

بستگی به استان و تعداد ثبت نامی و روند داره 

مثلا بعضی استانا اول ثبت نام میکنن بعد بررسی مدارک میکنن لیست واجدین شرایط اعلام میکنن بعد آزمون برگزار میکنن ک معمولا یک تا دوماه تا اعلام لیست طول میکشه بعد زمانی ک لیست اعلام میکنن زمان ازمون مشخص میکنن ک یکی دوهفته بعده معمولا

بعضی استانا ثبت نام میکنن یک تا دوماه بعد آزمون برگزار میکنن بعد آزمون مدارک بررسی دقیق میکنن و اونایی ک نقصی یا مشکل بومی و‌.. دارن رد میکنن 

بیشتر و کمتر از اینم ممکنه طول بکشه ولی قانون مشخصه نداره 

مورد داشتیم کمتر از یه ماه مورد داشتیم ۶.۷ ماه بعد آزمون برگزار شده

سلام وقتتون بخیر❤️ ببخشید ی سوال داشتم ....

ما خونمون ی روستاست ولی اونجا سامانه سیب نداریم سامانه سیبمون کلا شهر ثبت شده بخاطر درس و دانشگاه و مدرسه ی ما .... حالا من فرم ثبت نام پرکردم و گفتن اگه دوسال سامانه سیب روستارو نداشته باشین حذف میشین ... فرم بومی بودن رو هم شورا و دهیار منطقه برام مهر زدن .... خیلی نگرانم بخاطر سامانه سیب حذفم کنن 😕 از طرفی ی رقیب دیگه هم دارم ولی اون با پارتی بازی براش سامانه سیب روستایی ثبت کردن ... من دیپلمم ریاضی اون کامپیوتر ... حالا اینا تاثیر دارع؟ ینی ممکنه بخاطر نداشتن سامانه سیب روستایی رد بشم☹️حتی کد پستی خونمون رو هم دادم ولی خب نگرانم :(

سلام وقتتون بخیر❤️ ببخشید ی سوال داشتم .... ما خونمون ی روستاست ولی اونجا سامانه سیب نداریم سامانه ...

اون اگه دیپلم ریاضی نظام قدیم باشه ک رد میشه ولی نظام جدید نه 

درمورد بومی بودن سامانه سیب مهمه اما مهمترین چیز همون مهر شورا و دهیار و پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامتتونه 

اینجا باید شما دوتا کار بکنید ک شانس رد شدن بیاد پایین یک اعمال پارتی دو اینکه بیشتر رفت و آمد کنید به محلتون و خب موقعی ک میان تحقیق هم همسایه ها باید بگن اینجا ساکنید 

جدیدا هم بخاطر تحکیم خانواده یه قانون آوردن اونایی ک بخاطر تحصیل یا چیزای دیگه شهر بودن به همراه همسرشون مشکلی نداره ازشون ثبت نام به عمل میاد به شرطی ک قبلا ساکن روستا باشن پس واسه همینا شما نگران نباش اگه تو تحقیقات همسایه‌ها و شورا و.. تایید کنن مشکلی پیش نمیاد خیلی از بچه هارو داشتیم ک سامانه ثبت نبودن یا مدت کمی ثبت بودن چیزی نشده