2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74156 بازدید | 1686 پست
با دیپلم هر رشته‌ای میشه تو آزمونش شرکت کرد؟

اگه فراخوان بدن و دواطلب کاردانی و کارشناسی مرتبط پیدا نشه اره با همه دیپلما میشه جز فنی حرفه‌ای نظام قدیم نمیشه چون ۱۱ ساله بود

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فراخوان بدن و دواطلب کاردانی و کارشناسی مرتبط پیدا نشه اره با همه دیپلما میشه جز فنی حرفه‌ای نظا ...

با دیپلم نظام جدید رشته مدیریت خانواده میشه شرکت کرد یا نمیشه؟آخه من ۲۱ سالمه و از ۱۶ سالگی درسمو بخاطر ازدواج ول کردم دبیرستان رشته انسانی قبول شده بودم ولی نرفتم حالا میخوام ادامه تحصیل بدم و از اول دبیرستان شروع کنم...پروندمو از مدرسه قبلی گرفتم بردم بزرگسالان ثبت نام کنم بهم گفتن دیپلم مدیریت خانواده رو زود میدن و فقط یک سال و نیم درس میخونی و امتحان میدی که با نمره ۷ رو برگه قبولی ولی باید ۵ ملیون بریزی تا مدرک دیپلم مدیریت خانواده بهت بدیم منم قبول نکردم و میخوام همون انسانی برم...به نظر شما باید چیکار کنم موندم تو دوراهی برای من که میخوام در آینده بهورز بشم کدوم رشته بهتره؟

خیلی ممنون از راهنماییتون.ببخشید من فکر کردم شما خانومید

نه خواهش میکنم زیاد پیش میاد😂 

مشکلی نیست 

با دیپلم نظام جدید رشته مدیریت خانواده میشه شرکت کرد یا نمیشه؟آخه من ۲۱ سالمه و از ۱۶ سالگی درسمو بخ ...

نگاه کنید شما اگه بخوای شانس بهورزشدنت خیلی خیلی ببری بالا مسلما باید دانشگاه بری و مدرک مرتبط بگیری که خب اون سخته 

اگه اون نشه بعد باید دیپلم ۱۲ ساله داشته باشی و با مدیریت خانواده که زیرمجموعه فنی حرفه‌ایه اگه دوازده ساله حساب بیاد اره میشه 

ولی خب مسلما شما نباید صرفا به گرفتن دیپلم خالی فک کنی شاید یه زمانی خواستی ادامه بدی پس دیپلم انسانی یا بقیه رشته ها بهتره 

و اینکه قوانین جدید هم برا افراد متاهل امتیازات خوبی چه از لحاظ سن و چه تو ازمون کمک درصدی درنظر گرفته شانستون بیشتر میشه اگه بخوابید برا بهورزی آزمون بدید و..

برا گیلانم  آره تجربم اینجا فرستادم قبلا

سلام شبتون بخیر 

من مادرم بهورزه امسال بازنشسته میشه نیرو میخان بجاش ب نظرت من اسم بنویسم امتیازی دارم در این مورد؟

بعد برا آزمون اولیه چه چیزای بخونم کمکم میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

منم بهورز بازنشته ام سال ۹۶  با ۲۵ سال سابقه کاربازنشست شدم الان حقوقم ۶و ۳۰۰ هستش و همکارای شا ...

مرسی بابت اطلاعات

از شغلتون راضی بودید؟

اگه توصیه یا نکته‌ای برا بچه هایی که میخوان بهورز بشن دارید ممنون میشم بگید 

راستی شما در طول خدمتتون انتقالی زوجه به تبعیت زوج هم دیدید در بهورزای اطرافتون؟

آره واقعا درسته...پس همون انسانی میرم ممنون از راهنماییتون🙏

خواهش میکنم ایشالا بهترین تصمیم بگیرید

سلام شبتون بخیر  من مادرم بهورزه امسال بازنشسته میشه نیرو میخان بجاش ب نظرت من اسم بنویسم امتی ...

سلام نگاه کن اگه شرایطشو داشته باشی و ثبت نام کنی و.. 

قدیم فرزند یا همسر بهورز تو مصاحبه امتیاز داشت ولی الان نداره قانونا اما اینا چون مادرت همکارشون باشه نمراتت خوب باشه و نزدیک باشی هواتو دارن ولی فراموش نکن ۸۰ درصد ماجرا در عمل آزمونه چون تقریبا جز موارد معدودی بقیه همیشه نفر اول آزمون قبول میشه در کل پس حواست باشه

درمورد منابعی که باید بخونی اگه دیپلم باشی ادبیات دینی زبان انگلیسی 

اما کاردانی و کارشناسی مرتبط باشی منابع خاص خودشو داره 

درمورد آزمون هرچیزی ک نیازه و توضیحات تو تلگرام دادم لینکشو می‌فرستم اینجا برو مطالعه کن و اون نمونه سوالایی ک گفتم ازشون بیشتر تکراری میاد بزنی و خوب بخونی نتیجه عالیی میگیری هیچ جا هم هیچ هزینه‌ای نکن همشو به رایگان گذاشتم حتی چیزایی ک بقیه بچه ها خریدن و فرستادن اضافه کردم 

باز سوالی بود بعد خوندن متن بپرس 

https://t.me/BehvarziGp/86637

سلام من 16سالمه میتونم از الان اقدام کنم برای بهورز شدن ؟

نگا تو برا بهورز شدن برعکس قدیما ک از نهم هم میشد الان باید حداقل دیپلم داشته باشی و برا اینکه بالاترین شانس و اولویت داشته باشی یه کاردانی یا لیسانس مرتبط من متن توضیحات برات میدم اگه نفهمیدی سوال برات پیش اومد بپرس 

اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید نیرو بخوان 

بعدش معمولا هر دو یا سه سال آزمون برگزار میشه و نیرو میگیرن 

برا آزمون یا دیپلم باید باشید یا کاردانی کارشناسی مرتبط مثه بهداشت مامایی و پرستاری که اولویت با افراد دارای کارشناسیه مرتبط اگه کسی از اونا تو روستا اصلی قمر و همجوار نبود و ثبت نام نکرد اون موقع از بچه ها دیپلم ثبت نام به عمل میاد 

تو روند ثبت نام شرط سنی و بومی بودن و پایان خدمت برا اقایون و.. نیازه

بعد اگه میخواست

یا اگهی تو سایت دانشگاه علوم پزشکی مربوط میذارن

به خانه بهداشت هم میگی خبرت کنن اگه فراخوان اومد

دقیق ترشم ک گفتم میتونی شماره نیرو انسانی دانشگاه علوم پزشکی ک شبکه بهداشتتون زیر مجموعه شه می گیری زنگ بزنی بپرسی برنامه برا برگزاری استخدام بهورز دارید یا نه