2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74155 بازدید | 1686 پست

خیلی عالی بود توضیحاتتون.واقعا ممنون خدا خیرتون‌بده. 

من از استان چهار محال وبختیاری در خدمتتونم

مجبورم تا ۲۵ ام این ماه صبر کنم تا تکلیفم مشخص شه.انشالا که دیپلمه هارو قبول میکنن اون موقع حتما دوباره مزاحمتون میشم.

خیلی عالی بود توضیحاتتون.واقعا ممنون خدا خیرتون‌بده.  من از استان چهار محال وبختیاری در خدمتتو ...

خواهش میکنم چیزی نبود

در ۹۵ درصد استانا روال همینطوریه و کلا قانون ایین نامه‌ و دفترچه‌س که اگر جایی مدرک کاردانی و کارشناسی مرتبط پیدا تشه حتما باید دیپلم بگیرن 

مراحمید 

من اگه اینجارو چک نکردم مطالب و توضیحات کامل تو کانال و گروه هستش لینکش چند پست بالاتر گذاشتم

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونجاش که گفتید به ازای تاهل وبچه هرکدوم یکسال به سنم اضافه میشه رو متوجه نشدم.اخه تواین بخش نام ...

نگاه کنید هم امتیاز داره هم تو حداکثر سن موثره 

البته قانون جدیدیه و امسال اومده 

مثلا شما حالا معمولش اینیه که میگم ولی دقیقش تو دفترچه هر استان مشخص میشه 

به ازای هر فرزند و تاهل یه سال به سنتون اضافه میشه و دو درصد هم به سقف سنی 

مثلا برا دیپلم سقف سنی ۲۶ ساله شما چون تاهل دارید یه سال و بخاطر یه فرزند یه سال دیگه بهش اضافه میشه در مجموع میشه دوسال و سقف سنی برا شما میشه ۲۸ و باید بیشتر از این سن نداشته باشید حتی یه روز البته در تاریخ ثبت نام

و دو درصد به خاطر تاهل و دو درصد هم بخاطر فرزند به نمره نهایی اضافه میشه درمجموع چهار درصد بهش اضافه میشه ک معمولا نمره نهایی از ۱۰۰ ه که مجموع متناسب شده تز نمره مصاحبه یعنی ۴۰ و آزمون ۶۰ درصده 

شما مطمئنید حقوقش اینقدر بوده؟ چون من فیش حقوقی یه بهورز بیست سال سابقه همین نزدیکارو دیدم ۶.۸۰۰ بو ...

ببخشید نمیش از لیسانس یا دیپلم رشته های دیگ شرکت کرد راهی هست ک وارد شد

ببخشید نمیش از لیسانس یا دیپلم رشته های دیگ شرکت کرد راهی هست ک وارد شد

قانونا کارشناسی و کاردانی غیرمرتبط رده خب 

معمولا همون اولش استانای مختلف بچه ها رو رد میکنن ولی بعضی استانا خیلی تک و توک درحد یک استان از ۳۰ استان بچه ها ک کارشناسی یا حتی ارشد غیرمرتبط داشتن باهاشون راه اومدن و ندید گرفتن اما اگه رقیبشون شکایت میکرد و.. باز چون قانون بود مجبور بود رد کنن ولی در ۹۵ درصد موارد همون اولشه نمیذارن ثبت نام کنن ولی خب استثنا هم داریم اگه تک داوطلب باشی مثلا یا غیره باز بیشتر راه میان ولی قانون اونیه ک گفتم 

درمورد دیپلم هم هیچ محدودیت نیست و اگه فراخوان دادن و کاردانی و کارشناسی مرتبط پیدا نشد شما با هردیپلم دوازده ساله ای می‌تونید ثبت نام کنید ولی دیپلم فنی و حرفه‌ای نظام قدیم چون ۱۱ ساله بود به مشکل میخورن و قبولشون نمیکنن 

دوستان تلگرام دیگه بنده فعالیتی ندارم سوالی داشتید همینجا پرسید چند روز یه بار چک میکنم 

از هیچکی هم هیچی پولی نخرید همه چیز رایگان تو کانال هس و کاملا کافیه چیزایی هم ک بهتون میفروشن بعضی بچه ها خرید کرده بودن و فرستادن همشون اونجاس 

با آرزوی قبولی شایسته ترین افراد

قانونا کارشناسی و کاردانی غیرمرتبط رده خب  معمولا همون اولش استانای مختلف بچه ها رو رد میکنن و ...

بله ممنون کارش بنظرتون خوبه؟؟چجوریه ینی میگن اتاق عمل و هدشبری ...مث کلفت پزشکان و ...ی عده ام بودن یادم نمیاد پرستار چی بودن ازاد اومده بودن میگفتن کارای نظافت و اینارو بهشون میدن بدبرخوزد میکنن باهاشون اینم اینحوریه؟؟ بنظرتون میشه برای تجربی دوباره خوند برای ی رشته پزشکی چیزی یا اینک همینو اگ اعلام کردن بخونم؟؟؟؟

بعد ببخشید طولانی شد ازمون میگیرن یا اینک میری سر کلاس 

الان تقریبا ده روزه از زمانی که فرخوان داده بودن برای کاردانی وکارشناسی پرستاری ومامایی برای استان ما گذشته وبرای روستای ما ویه روستای دیگه هنوز کسی پیدا نشده نمیدونم چرا اینقد دست دست میکنن واز بین دیپلمه ها آزمون نمیگیرن .هرچند که من بخاطر سنم یکم نگرانم.دیپلم تجربی دارم وسنمم بین ۲۸و۲۹ عه.😟

بله ممنون کارش بنظرتون خوبه؟؟چجوریه ینی میگن اتاق عمل و هدشبری ...مث کلفت پزشکان و ...ی عده ام بودن ...

نگاه کنید اونی ک شما منظورتونه فک کنم بهیاریه اون اشتباه گرفتید با بهورزی 

بهیار یا کمک پرستار تو بیمارستان کار میکنه و همون وظایف حمل و نقل بیمار تمیز کردن جاشو و یسری کارای اولیه عوض کردن سرنگ حموم کردن بیمار و... یسری کارای سخت شرایطش تو گروه توضیح داده بودم برا بچه ها لینکش میدم میتونید مطالعه کنید متنش میفرستم 

https://t.me/BehvarziGp/64591

دوره هاش اسما یه ساله‌س دوره های عملی و تئوری

بخش تئوري و عملي : 300 ساعت در طول 2/5 ماه

بخش كارآموزي : 1080 ساعت در طول 9 ماه در بيمارستان

شرایط خاصی برا ثبت نام نداره مدرک حداقل دیپلم معدل ۱۲ و متولد سال ۱۳۷۰ به بعد 

هزینه دوره پارسال ۳.۶۵۰ بود امسال یکم بیشتر میشه هنوز شروع نشده ثبت نامش

www.komakparastari.ir 

تو این سایت انجام میشه

شرح وظایف و یسری اطلاعات کلی هم تو فایل پایینی هس👇

در مجموع شغل سختیه توصیه میکنم خوب تحقیق کنید

درضمن ۵ درصد سهمیه برا پرستاری تو کنکور داره ولی با حداقل ۳ سال سابقه کار تو این زمینه 

بعد طی کردن دوره هم مدرکتون میگیرید یا استخدام بیمارستان میتونید شرکت کنید یا کلینیک فعالیت کنید و...

بله ممنون کارش بنظرتون خوبه؟؟چجوریه ینی میگن اتاق عمل و هدشبری ...مث کلفت پزشکان و ...ی عده ام بودن ...

اون توضیحات درمورد بهیاری و وظایفش درمورد اینکه گفتید کلفت اینا شغلش اره واقعا سخته و خب جایگاه شغلیش خیلی پایینه و خیلیم سخته هرکسی انجامش نمیده حقوقشم تو شهرستان همین ۶ تومن تهش تهران باشه دو سه تاجا کار کنی خب خیلی بیشتر میشه شاید دوبرابر این مبلغ 

درمورد بهورزی هم اگه توضیح میخواستید به مراقب سلامت روستا. میگن بهورز که محل کارش خانه بهداشت روستاییه وظایفشم واکسیناسیون بهداشت محیط روستا پیشگیری از بیماری ها مراقبت از برخی بیماران آموزش بهداشت و خیلی چیزای دیگس که طولانیه وظایفش 

کارشم دیگه اکثرا خانوما برخورد داشتن میدونن سخت نیست  و مثه یه کارمند عادیه 

حقوق اوایل استخدام ۶ تا ۶ نیم 

۷.۸ سال سابقه ۸ تا ۹ تومن 

نزدیک بازنشستگی ۱۰ تا ۱۲ 

که به عوامل مختلفی بستگی داره 

بعد  نحوه استخدامشم اینطوری ک خانه بهداشت روستای خودتون یا همجوار اینا باید نیرو بخواد بعد فراخوان میدن برا کاردانی چ کارشناسی مرتبط(پرستاری بهداشت و مامایی) اگه کسی نبود از دیپلم ثبت نام به عمل میارن 

اول آزمون کتبی داره بعد مصاحبه تخصصی بعد گزینش بعد هم شروع کلاس 

برا دیپلم دوسال برا کاردانی و کارشناسی مرتبط ۶ ماه 

الان تقریبا ده روزه از زمانی که فرخوان داده بودن برای کاردانی وکارشناسی پرستاری ومامایی برای استان م ...

شما با توجه به یه بچه و قانون تاهل دوسال میاد رو سنتون و باز رد میکنید سنو ایشالا ک باهاتون راه بیان ولی خب از لحاظ قانونی یکم سخته 

در مورد زمان فراخوان هم حدودا دو تا سه هفته بعد اگهی کاردانی و کارشناسی مرتبط آگهی دیپلم میدن ولی اصلا برنامه مشخصی نداره

دوستان تلگرام دیگه بنده فعالیتی ندارم سوالی داشتید همینجا پرسید چند روز یه بار چک میکنم  از هی ...

سلام عزیزم من دعوت به مصاحبه شدم میشه راهنماییم کنین چیا باید برا مصاحبه بخونم

سلام عزیزم من دعوت به مصاحبه شدم میشه راهنماییم کنین چیا باید برا مصاحبه بخونم

https://t.me/BehvarziGp/86840

این پست تو تلگرام مطالعه کنید پستای زیرش بخونید بقیه روند هم اونجا توضیح دادم که چیکارا بکنید و نمرات چطوره هرجاشم مشکل داشتید اینجا بپرسید براتون بیشتر توضیح میدم 

نگران نباشید مصاحبه سخت نیست ولی بهتره خوب بخونید ک نمره خوبی بگیرید