2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74174 بازدید | 1686 پست

اگه کسی سوالی داشت یا راهنمایی خواست تلگرام پیاده بده به این آیدی 👇

Hoghod@

آدرس کانال مصاحبه و گزینش بهورزی هم این آدرسه👇

https://t.me/behvarz1400

گروه هم جهت تبادل نظر و پیداکردن داوطلبین هم استانی اینه 👇 

https://t.me/behvarz1400Gp

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سایت علوم پزشکی استان معمولا از ماه دی تا اسفند بین این دو تایم یه مهلت ده روزه میذارن اگه نیرو بخوا ...

سلام عزیزم خوب هستی میشه راهنماییم کنید میخوام بهورزی ثبت نام کنم چیکار کنم دیپلم انسانی دارم کجا ثبت نام کنم و چه کتابای رو باید بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تو وهله اول اگه روستا باشید باید روستا خودتون یا روستا قمرتون بهورزاش درحال بازنشستگی باشن و...

بعدشم دانشگاه علوم پزشکی استان اطلاعیه میده برا پذیرش بهورز به خانه بهداشت ها هم اعلام میکنن شما از این دو طریق میتونی مطلع شی 

بعدشم ک ثبت نام کردی آزمون دیپلم از سه درس دینی ادبیات و زبان انگلیسی مطرح میشه سوالاتش بعدشم مصاحبه تخصصی و گزینش و... شروع کلاس 

کتابای عمومی نظری فرقی ندارن هرکدوم بخونی اوکیه ولی ترجیحا نظام جدید باشه 

باز سوالی باشه درخدمتم

کسایی ک تلگرام ندارن میتونن اینجا سوالشون بپرسن ولی چون دیر به دیر میام ممکنه یکم دیر جواب بدم پیشاپیش عذر میخوام

کسایی ک تلگرام ندارن میتونن اینجا سوالشون بپرسن ولی چون دیر به دیر میام ممکنه یکم دیر جواب بدم پیشاپ ...

من تلگرام دارم اما اکانت تون بالا نمیاد میشه تو خصوصی آیدی بدم منم عضو کانال کنید به کار نیازدارد شدید 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

من تلگرام دارم اما اکانت تون بالا نمیاد میشه تو خصوصی آیدی بدم منم عضو کانال کنید به کار نیازدارد شد ...

چشم اره راحت باشید

اگه کس دیگه ام چنین مشکلی داشت ایدی بفرسته اضافه میکنم از بقیه بچه ها 

من تلگرام دارم اما اکانت تون بالا نمیاد میشه تو خصوصی آیدی بدم منم عضو کانال کنید به کار نیازدارد شد ...

درخواستتون قبول کردم

سلام ماچندروزدیگه کلاسامون شروع میشن کسی میدونه بایدچقدرخوابگاه موندچقدخونه بهداشت منطقه خودمون یعن ...

سلام اگه دیپلم هستید کلاس دوسالس 

چهار ترم 

ترم سوم نصفش یعنی ۳ ماه خانه بهداشت آموزشی ک آموزشگاه مشخص میکنه و بهش نزدیکه میرید کاراموزی(خانه بهداشت محل خدمت نیست)

ترم چهار هم کامل به مدت شیش ماه تو خونه بهداشت محل خدمت کارورزی میرید و بعدشم اتمام آموزش و شروع به کار

کمک هزینه تحصیلی نمی دونیدچقدره

برا مجرد پارسال ۷۸۰

متاهل ۱۱۰۰

امسال باید دید چقدر افزایش پیدا میکنه و..

نحوه دادنشم کاملا به بودجه و... بستگی داره شیس ماه یه بار یه سال یه بار

یا آخر دوره تسویه 

کسی بوده  بچه داشته باشه ورفته باشه میشه منوراهنمایی کنیدمن خیلی سختمه دلتنگش میشم

این مسئله زنونس نظری ندارم😂

ولی آره چند نفر از بچه ها هستن مخصوصا کوچیک باشه خیلی سخته و باید کسی مواظبش باشه ولی باید عادت کنید چون اگه کارمند بشید اوضاع من بعد اینه البته دوره یکم شرایط اینا سخت ترم هس