2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74178 بازدید | 1686 پست
رقیبتون اینطوریه شرایطش پدرشوهر ایناش خارجن؟ واقعا دیگه چی میخوان مهاجرت کنن برن دیگه بهورزی چی دا ...

اره والا شرایط مهاجرت براشون کاملا اکیع ولی موندن اینجا حق امثال منو بخورن لابد بیشتر بهشون حال میده 🤦‍♀️

نکته ی قابل تاملشم اینجاس که غریبه ام نیستن 🙂

طرف مثلا رفیقم بود🤦‍♀️

اره والا شرایط مهاجرت براشون کاملا اکیع ولی موندن اینجا حق امثال منو بخورن لابد بیشتر بهشون حال میده ...

فقط میتونم بگم به شما خدا صبر بده به اونم عقل ک الان مهاجرت کنه بره 

شما باز تلاشت بکن ایشالا ک بتونی حقت بگیری حتی اگه خدای نکرده نشه افسوس نمیخوری ک تلاش نکردی 

الان دیگه مردم زیاد براشون مهم نیس حق و ناحقی و دوست رفیق اینا 

همین مسئولا هم از بین ما مردمن دیگه

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی ک نمونه سوال آزمون و مصاحبه و گزینش بهورزی نیاز دارن این کانال بدردشون میخوره 

https://t.me/behvarz1400

سوالی هم کسی داشت به این ایدی میتونین پیام بدید

Hoghod@

امتحانش اگه با دیپلم بدید فقط سه درس دینی زبان و ادبیات دبیرستان درحد تستای متوسط ه ولی با رشته های ...

....رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی جزوش نیست ن؟؟بعد کسی که کارشناسی این رشته رو داره میتونه با دیپلم تجربی شرکت کنه ؟منابع آزمونش چی میشه 

....رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی جزوش نیست ن؟؟بعد کسی که کارشناسی این رشته رو داره میتونه با دیپل ...

نه متاسفانه اگه تو این رشته ها لیسانس داشته باشید ردتون میکنن طبق قانون ولی اگه سهمیه اینا داشته باشید اگه رقیب نداشته باشید براتون ممکنه استثنا قائل بشن ک چنین اتفاقی رو من تا حالا ندیدم ولی خب در درجه اول باید سهمیه داشته باشید بعد این مسائل پیش میاد اگه ندارید بنظرم بیخیال شید چون با سهمیه هم احتمالش خیلی کمه 

اگه قبول کنن باید دیپلم شرکت کنه همون منابعی میشه ک برا بقیس معارف اسلامی،زبان و ادبیات فارسی، زبان انگلیسی، اطلاعات اجتماعی و سیاسی و مبانی قانونی ک این سه تا اخری سوالاتش کمه و تو بخش معارف میارنشون نمونه سوالای همشون هم مثه بقیه استخدامیاس اگه خواستید میتونم معرفی کنم ک از کجا نمونه سوالشو پیدا کنید 

شما بنظرم اول ببین روستاتون بهورز نیاز داره یا نه ک یا باید بهورز انتقالی بگیر یا نداشته باشید یا بهورزتون درحال بازنشستگی باشه 

بعد موقعی ک اطلاعیه داد دانشگاه ثبت نام میکنید شرایط هم به شبکه میگید اگه رقیب نداشته باشید باز خیلی کمه احتمالش ولی ممکنه قبول کنن

نه متاسفانه اگه تو این رشته ها لیسانس داشته باشید ردتون میکنن طبق قانون ولی اگه سهمیه اینا داشته باش ...

پدرم بهورزه و تا دوسال آینده هردو همکار بازنشست میشن.ایشونم میگفتن اولویت با دیپلمه .پس احتمالا کلا ساید دو درصد باشه🥲

پدرم بهورزه و تا دوسال آینده هردو همکار بازنشست میشن.ایشونم میگفتن اولویت با دیپلمه .پس احتمالا کلا ...

چون پدرتون بهورزه رشتتونم یکم نزدیکه شاید خیلی احتمال کم اگه رقیب نداشته باشید اجازه بدن ولی خب زیاد بهش امیدوار نباشید 

الان لیسانس گرفتید یا دانشجویید؟

40واحد پاس کردم این ترم بگذره میشه 61واحد

نه شما مشکلی ندارید تا زمانی ک نصف واحدارو نگذرونده باشید مشکلی نیس اصلا شما من فک کردم لیسانس گرفتید 

الان اگه شما قبل طی کردن نصف واحدا انصراف داده باشید ک فک کنم کل واحداتون بالای ۱۳۰ باشه و با اینکه این ترم هم بگذرونید شامل مدرک کاردانی نمیشید پس مشکلی نیس 

پدرتون ک بهورزه براتون امتیاز هم داره و شانستون می‌ره بالا نگران نباشید فقط اطلاعیه ثبت نام الان دادن یا نه؟

منابع رو از چه سایتی میتونم دریافت کنم برای آزمون ؟اطلاعی دارید؟

https://t.me/behvarz1400

تو این کانال نمونه سوالاش هس 

بعد چون آزمون استخدامیه عمومیاش با بقیه ازمونا مشترکه و سطحشم یکم اسون تره 

از کتابای دینی ادبیات و زبان فارسی و زبان انگلیسی دبیرستان سوال میاد 

چندتا سوال هم تو بخش دینی(معارف اسلامی) درمورد مسائل سیاسی و اجتماعی و مبانی قانونی هس ک اونا راحته ولی نمونه سوال اونام هم تو کانال هس