2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74191 بازدید | 1686 پست
اطلاعاتتون دقیقه ها. بنظرتون از مال اول تحصیل میدن؟ 

اره مثلا دو سه ماه اول ممکنه فرایندش اینا طول بکشه دیرتر اونو بدن ولی بقیه ماها میدن البته قدیما تق و لق بود اللن دیگه چون از تهرانه بهتر شده میگن تا جایی شنیدم باز بریم ببینیم چطوره

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم جواباش زودبیادکلاساش دیرترشروع شه من پسرم یکم بزرگتر شه اطلاعی ندارین ک کلاسا غیرحضورین ی ...

کلاسا حضورین 

احتمالا برا ما دو سه ماه دیگه شروع میشه واسه شماهم بنظرم همون طرفاس 

کلاسا حضورین  احتمالا برا ما دو سه ماه دیگه شروع میشه واسه شماهم بنظرم همون طرفاس

یعنی بهمن اسفند چون معمولا یا مهر و آبان شروع میشن یا بهمن اسفند 

سلام بفرمایید

ازمون تون خیلی سخت بود؟من میخام با مدرک دیپلم ثبت نام کنم البته خرداد ثبت نام میکنن .۴نفر رغیب دارم .شما این کتابها رو مال ۳ سال دبیرستان خوندین؟بعد نظام جدید باید بخونی یا با قدیم فرقی ند ااره؟

خدایا شکرت

ازمون تون خیلی سخت بود؟من میخام با مدرک دیپلم ثبت نام کنم البته خرداد ثبت نام میکنن .۴نفر رغیب دارم ...

سوالا ک سخت نیست به نسبت کنکور ک خیلی راحت تره 

اره نظام جدید باید خوند فرق داره 

من خودم کتابارو نخوندم نمونه سوال هم داشتم ولی استفاده نکردم چندتا جزوه خلاصه شده یا یه همایش درمورد زبان داشتم اونو دیدم اونا خوب بودن چون واسه کنکور سال قبلش آماده کرده بودم اونارو از همونا تو یه هفته استفاده کردم نتیجه خوبی هم گرفتم 

از تعداد رقیبا نگرانی نداشته باشید شما مرحله اول آزمون خوب بخونید خوب بدید کلی جلو میفتید مصاحبه هم کمک میشه یهتون راحته نگرانی نداره فقط باید تلاش کنید

امیدوارم جواباش زودبیادکلاساش دیرترشروع شه من پسرم یکم بزرگتر شه اطلاعی ندارین ک کلاسا غیرحضورین ی ...

لیلاجان دستم ب دامنت من اکانت تلگرامم لوگ اوت شده سر نماز هم کلی برات دعا کردم موفق باشی اومدی یخبر بهم بده

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
سلام منم ازمون دادم ولی متأسفانه هر مرحله اش ۶یا ۷ ماه طور میکشه ...الان منتظرم مصاحبه صدام کنن..میش ...

تو مصاحبه تخصصی بیشتر ازتون اطلاعات بهداشتی و یسری اطلاعات دیگه درمورد روستا میپرسن 

وظایف بهورز اینارم باید بلد باشید 

تعریف بیماری واگیر و غیر واگیر و چند مثال 

و ...

یه کانال براتون می‌فرستم نمونه سوالات مصاحبه تخصصی توش هس بچه هام اینجا تجربیاتشون نوشتن تو صفحه های قبل مال خودمم الان میفرستم

اول گفتن خودت رو معرفی کن سن و سوابقت بگو

اسم درمانگاه محل دقیقا چیه؟

یکی بیمار باشه به کجا ارجاعش میدی؟

بعد وظایف بهورز پرسیدن

*دقت کنید هر چی بگید همون جزئیاتشو ازتون میپرسن*

زیج حیات توضیح بده(چون تو صحبتام بهش اشاره کرده بودم)

بیماری واگیر غیرواگیر( توضیح مثه قبلی)

هدف بهورزی چیه؟یا وظایفش بعد از هر کدوم یکی سوال میپرسن.

مشکلات روستات چیه برای رفعش چیکار میکنی؟

چرا دانشگاه نرفتی؟

چی در خودت دیدی میخوای بهورز شی؟

متن هم درمورد تاثیر خشک کردن به باکتری ها بود موقع خوندن اروم بخونید کلمات کلیدی به ذهن بسپرید

ادامه تحصیل میدی یا نه؟

ک باید بگی نه تعهد خدمت دارم و نمیتونم مدارک اعمال کنم پس نه نمیدم

کار میکنی؟

چه کاری؟

تو خرج خونه اگه کمک کنید براتون آپشن محسوب میشه