2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74191 بازدید | 1686 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحانش اگه با دیپلم بدید فقط سه درس دینی زبان و ادبیات دبیرستان درحد تستای متوسط ه ولی با رشته های ...

سلام . این تاپیک رو دیدم گفتم سوالم رو بپرسم . آزمون بهورزی استان گیلان واسه ۱۴۰۰ برگزار شده ؟؟؟؟

سلام،نه نرفتیم هنوز.اومدن تحقیق محلی دیگه مونده بقیه اش

چه گرفتاریه این بهورزی 

کلا بدترین چیزش اینه که زمان بندی نداره کلا همش انتظار انتظار 

بیچاره اونایی ک قبول نمیشن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام . این تاپیک رو دیدم گفتم سوالم رو بپرسم . آزمون بهورزی استان گیلان واسه ۱۴۰۰ برگزار شده ؟؟؟؟

اسفند ۹۹ برگزار شد احتمالا دوره بعدی نزدیک دو سال دیگس مثه دوره های قبل 

شما خانه بهداشت روستا خودتون یا اطراف اگه نیرو بخواد باید منتظر باشید تا یکی دو سال دیگه حداقل

اسفند ۹۹ برگزار شد احتمالا دوره بعدی نزدیک دو سال دیگس مثه دوره های قبل  شما خانه بهداشت روستا ...

شما قبول شدین ؟ شرط سنی داره با مدرک دیپلم ؟ امکانش نیست اسفند امسال هم برگزار بشه ؟؟ ببخشید سوالام زیاد شد 🙏🙏🙏

چه گرفتاریه این بهورزی  کلا بدترین چیزش اینه که زمان بندی نداره کلا همش انتظار انتظار  ب ...

بله واقعا،بگن قبولید فلان زمان کلاس ها شروع میشه دیگه تو بلاتکلیفی نذارن یا هم بگن نه .

شما قبول شدین ؟ شرط سنی داره با مدرک دیپلم ؟ امکانش نیست اسفند امسال هم برگزار بشه ؟؟ ببخشید سوالام ...

اره شرط سنی داره 

اره من مرحله مصاحبه رو گذروندم الان منتظر جوابم 

خیلی خیلی احتمالش کمه چون باید دوره قبلی آموزش بدن بعد دوباره نیرو بخوان 

شرط سنی هم برا دیپلم ۲۶ ساله مگر سهمیه ایثارگری اینا داشته باشی ک شرط سنی برداشته میشه

بله واقعا،بگن قبولید فلان زمان کلاس ها شروع میشه دیگه تو بلاتکلیفی نذارن یا هم بگن نه .

آره امیدوارم اهمیت دادن به بهورزی تو آزمونش فقط اینقدر کم باشه وگرنه تو کل مجموعه اینقدر بی اهمیت باشه براشون بهورز کارمون سخته

ایشالله قبول بشین . نه سهمیه ندارم ولی سنم میخوره . ممنون از پاسخ گویی تون .

خواهش میکنم 

وظیفه‌س 

برا اینکه بفهمین بهورز میخوان یا نه میتونین سر بزنید خانه بهداشت روستا و موقع استخدام هم اطلاعیه شو تو سایت علوم پزشکی استان میزنن معمولا حدودا بهمن تا دی ثبت نام شه

خواهش میکنم  وظیفه‌س  برا اینکه بفهمین بهورز میخوان یا نه میتونین سر بزنید خانه بهداشت ر ...

حتما این کارو میکنم . تو اطلاعیه های استان گیلان نگاه کردم آخرین فراخوان مال اسفند ۹۹ بود . امیدوارم امسالم بردارن .

حتما این کارو میکنم . تو اطلاعیه های استان گیلان نگاه کردم آخرین فراخوان مال اسفند ۹۹ بود . امیدوارم ...

آره آخری همین اسفند بود 

درکل شغلش بد نیس 

فقط فک کنم شما دارید روانشناسی میخونید لیسانس اگه داشته باشید ردتون میکننا