oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74185 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 مثلا هر شرکتی در طول سال یه سودی میکنه اونو بین کارمنداش پخش میکنه آخر سال اینک همینجوریه مثل ... آهان.خیلی ممنون
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 بچه ها من از دختره یه بهورز رسمی ک فامیل خیلی دورن پرسیدم حقوق مامانش چقده ازخودش نپرسیدم گفتم شاید ... بهورز ما بهمن بازنشسته میشه،با پنجم ابتدایی بهورز شده ،ده تومن میگیره
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 ازکجانگامیکنی اونارو منم نگاکنم سایت علوم پزشکی تبریز .
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 مگه چی گفته بهش خخخ منم چندوقته پیش فهمیدم ایشون آقان هیچی گفتم ک در جریان باشه میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اها پ الکی گفته اونم با تحصیلات ابتدایی بهوررشده شایدم بخاطراین کمه نمیدونم راست دروغشو امید ... اره یا واسه تحصیلاتشه یا روستا کم جمعیته یا دوتا بهورز خانومن حداقل پارسال ۶.۵ بوده ک امسال با افزایش میشه ۸ اینا این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 میگم از کجا فهمیدین تبریز میده آها چون اون طرفا معمولا مسئولینشون بدرد بخورن:) این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 اره یا واسه تحصیلاتشه یا روستا کم جمعیته یا دوتا بهورز خانومن حداقل پارسال ۶.۵ بوده ک امسال ب ... اها یعنی اگه تعداد بهورزخانم زیادباشه حقوقا کم میشه؟چ بد برا ما ۳ تا اما چنتا روستای قمرم تحت پوشش داره
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 بهورز ما بهمن بازنشسته میشه،با پنجم ابتدایی بهورز شده ،ده تومن میگیره پس چطور اون گف ۶ تومن ادم مونده اصن معلوم نیس برچه معیاری حقوق میدن
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اها یعنی اگه تعداد بهورزخانم زیادباشه حقوقا کم میشه؟ چ بد برا ما ۳ تا اما چنتا روستای قمرم تحت پوشش ... ما چون قراردادی هستیم تعداد مراجعین هم فک کنم موثره تو حقوق اگه جمعیت زیاد باشه و مراجعین صددرصد موثره این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 بچه ها دوروزه حالم خیلی بدهامروزرفتم تست کرونادادممثبته خیلییی بدنم دردمیکنهامیدوارم هیچوقت دچارنشینپسرمم علایم دارهبرامدعاکنید
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 بچه ها دوروزه حالم خیلی بده امروزرفتم تست کرونادادممثبته خیلییی بدنم دردمیکنهامیدوارم هیچوقت دچا ... بدنتون تقویت کنید ایشالا ک زود خوب بشید آرزوی سلامتی دارم براتون این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی