2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74176 بازدید | 1686 پست
اره میدن درحد ماهی یک تومن ولی دیرتر میدن معمولا ولی خب اره

مگه ماهیه ؟؟ من از بهورزای کانال بهورزان شنیدم ک کلی یه بار اونم اخرای دوره میدن یکی میگف سال ۹۹ تموم کرده دوره شو ۵۰۰ ۶۰۰ داده بودن بهش و میگفتن ک اصلا اصلا روی این کمک هزینه حساب نکنین بعضی استانا میدن بعضی استانا اصلا شاید ندن به کل

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل از یکی ازبهورزامون شنیدم میگف بعضی وقتا شده تو یک ماه حقوق ندادن کلابهشون ماه بعد باهم ریختن ...

دوره ها هر ماه منظورش بوده؟؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
یعنی هرماه نمیدن؟منظورتون ازدیرتر چی بود

معمولا بعد هفت هشت ماه یهو میریزن بعضی جاها هم شنیدم دیرتر 

ولی خب یجاهایی ممکنه هرماه هم به موقع بدن تبریز بهش میخوره زود بدن:)

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
من قبل از یکی ازبهورزامون شنیدم میگف بعضی وقتا شده تو یک ماه حقوق ندادن کلابهشون ماه بعد باهم ریختن ...

حقوق فکر نکنم اینجوری شده باشه شاید قدیما 

ولی کارانه اینارو دیر میریزن معمولا برا همه کارمندا شون چه پزشک چه پرستار چه بهورز

مگه ماهیه ؟؟ من از بهورزای کانال بهورزان شنیدم ک کلی یه بار اونم اخرای دوره میدن یکی میگف سال ۹۹ تمو ...

نه ماهانه‌س 

اره بعضی جاها یهو دیدی آخرش میدن 

اون شاید بد گفته ولی من چیزایی ک خوندم از چند نفرم پرسیدم ماهانه در حد همون یه تومن

از مرحله گزینش هم رد میشیدیم عالی میشد.من که هرشب خوابشو میبینم

نه استرس نداشته باشید گزینش سخته ولی تو قبولی سخت نمیگیرن آماده باشید حله

نه ماهانه‌س  اره بعضی جاها یهو دیدی آخرش میدن  اون شاید بد گفته ولی من چیزایی ک خوندم از ...

عه واقعا خب اگ اینجور باشه ک خیلیی خوبه

معمولا بعد هفت هشت ماه یهو میریزن بعضی جاها هم شنیدم دیرتر  ولی خب یجاهایی ممکنه هرماه هم به م ...

فک نکنم 

میبینی یکی دوبار بیشتر زنگ زدنی میگن دیگ زنگ نزنیا خودمون اطلاع میدیم 

حالا بیا شیراز ببین برا دوستمو ک قبول شده حتی مدارک نداده گزینش نرفته بهشون گفتن برید واکسن بزتید براشون گروه باز کردن مسعولشون و همش اطلاع رسانی میکنن و پیمانی هم هستن خوشبه حالشون 

ما چی 😕😕😕

فک نکنم  میبینی یکی دوبار بیشتر زنگ زدنی میگن دیگ زنگ نزنیا خودمون اطلاع میدیم  حالا بیا ...

عجب شانسی دارن کاشکی مام راحت میشدیم زود هشت ماهه وقتمون گرفتن