oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74175 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 اهان من سوپری اینا نکشیدم بغل بانکه اونو کشیدم با اسم میدان اونو نوشتم اونجام شوهدم عصرامیره میاد کس ... اهان پس تو کلی کشیدی وای من ریز به ریزشو کشیدم اونجا😂😂 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 اهان پس تو کلی کشیدی وای من ریز به ریزشو کشیدم اونجا😂😂 خوب کردی کاش منم جوری میکشیدم که از همسایه هاس نزدیک برن بپرسن🤣🤣🤣ک خبرشم بیاد دستموم
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 خوب کردی کاش منم جوری میکشیدم که از همسایه هاس نزدیک برن بپرسن🤣🤣🤣ک خبرشم بیاد دستموم اره میگم پس چرا به ما نمیگن برین واکسن بزنین😑 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 اره میگم پس چرا به ما نمیگن برین واکسن بزنین😑 بزا تاییدش بیاد حالا اینا گزینش هم دعوت میکنننمیدونم چرا برا اون خانمه رو همینجوری گفتن بیا
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 بزا تاییدش بیاد حالا اینا گزینش هم دعوت میکنن نمیدونم چرا برا اون خانمه رو همینجوری گفتن بیا چون دیگ همه چی تمومه ک گفتن بیا واکسن بزن میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
مادرم۱۹ عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 710 دوستان توضیحات دادن بهتون اول برید خانه بهداشت محل بپرسین اگه دارن بازنشسته میشن یا چی ... ممنون عزیزم کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 چون دیگ همه چی تمومه ک گفتن بیا واکسن بزن اره شایدم برااونا تموم شده مراحلش
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 اره شایدم برااونا تموم شده مراحلش چی بگم اخه ن گزینش رفتن ن مدارک دادن میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 چی بگم اخه ن گزینش رفتن ن مدارک دادن اره ....نمیدونم والا معلوم نیس ک چی ب چیه
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اهان پس تو کلی کشیدی وای من ریز به ریزشو کشیدم اونجا😂😂 جریان کشیدن چیه؟😂باید چیو بکشیم براشون؟من فرم گزینش استانمون دیدم از اینا نداشت ک این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ممنون عزیزم خواهش این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 جریان کشیدن چیه؟😂 باید چیو بکشیم براشون؟ من فرم گزینش استانمون دیدم از اینا نداشت ک کروکی دقیق محل سکونت میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عجب چیزایی در میارن بیاین محل خودتون تحقیق کنید این کار چیه😂برا بهورزی هم باید اخوند باشیم هم دکتر هم مهندس عمران هم دهیار خداروشکر تو فرم نمونه ما نبود ایشالا نباشه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
__khazan عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 246 بله واسه ی بهورز انتظاراشون زیاده حقوق مزایاش م ک میگن کمحالا انشالا نباشه اما چیز خیلی سختی هم نبود کروکی