2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74176 بازدید | 1686 پست
چوخ ممنون خداکنه مشکلی پیش نیاد و همگی این مرحله رم رد کنیم حالا خوبه میخان ی بهورز بگیرن اونم قرد ...

وای دقیقا حرفای همسر منو میگی 😂

👍👍والا همونو بگو دیگ کشتن مارو به خدا 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
چوخ ممنون خداکنه مشکلی پیش نیاد و همگی این مرحله رم رد کنیم حالا خوبه میخان ی بهورز بگیرن اونم قرد ...

والا الان مثلا ما راهپیمایی بریم چه تاثیری رو عملکردمون میذاره سرکار

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دیگه شورشو درآوردن😕 خوبی و بدی آدما چه ربطی به این چیزا داره

تازه میخان بگن بیاین تعهد بدین یکی دوتا ضامن هم باید بره ضامن شه ک این باید این مدت کار کنه براشون 

نمیدونم این دیگ چه وضعشع ضامن دیگ چیه😐 اگ کار نکنیم ضامنو میندازن زندان یعنی 😂😂

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
تازه میخان بگن بیاین تعهد بدین یکی دوتا ضامن هم باید بره ضامن شه ک این باید این مدت کار کنه براشون&n ...

میخان اگه کارنکنیم خرج دوسال و بگیرن ازشون🤣🤣 

خوبه ی بهورر ساده س با حقوق ۵.۶تومنی

اگه ب شغلای مدیریتی انقد رسیدگی میکردن این همه اختلاس نمیشد

میخان اگه کارنکنیم خرج دوسال و بگیرن ازشون🤣🤣  خوبه ی بهورر ساده س با حقوق ۵.۶تومنی اگه ب شغ ...

زورشون به ماها رسیده دیگ 

میخان اگه کارنکنیم خرج دوسال و بگیرن ازشون🤣🤣  خوبه ی بهورر ساده س با حقوق ۵.۶تومنی اگه ب شغ ...

راستی خبری نشد اومدن برات یا ن؟

bmbاز تحقیق من خبری نشدا 

عه شاید همین یکی دو روزه بیان 

اصلن شایدم اومدن خزان جون ؟؟ میخای یه پرسجو کن از در و همسایه

عه شاید همین یکی دو روزه بیان  اصلن شایدم اومدن خزان جون ؟؟ میخای یه پرسجو کن از در و همسایه

والا نمیددنم هیشکی چیزی نگفته بهمون

اخه نمیدونم ب کدومشون بزنگم که فقط همسایه نزدیکامونودارم ک اونم میگی ازهنسایه دوراومدن تحقیق کردن

دیشب یکیشونودیدم چیزی نگف بهم

والا نمیددنم هیشکی چیزی نگفته بهمون اخه نمیدونم ب کدومشون بزنگم که فقط همسایه نزدیکامونودارم ک اونم ...

پس عجله نکن این هفته  حتما میان برا توام 

والا نمیددنم هیشکی چیزی نگفته بهمون اخه نمیدونم ب کدومشون بزنگم که فقط همسایه نزدیکامونودارم ک اونم ...

من دقیقا توی فرم ک مثلا حسینه پشت خونمونه اونو کشیدم با سوپرمارکت ک سرکوچمونه دقیقا از خونه روبه روی اونا رو رفتن پرسیدن 

من دقیقا توی فرم ک مثلا حسینه پشت خونمونه اونو کشیدم با سوپرمارکت ک سرکوچمونه دقیقا از خونه روبه روی ...

اهان من سوپری اینا نکشیدم بغل بانکه اونو کشیدم با اسم میدان اونو نوشتم اونجام شوهدم عصرامیره میاد کسی بهش چیزی نگفته کلا