2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74181 بازدید | 1686 پست
من از چندتا بهورز مرد پرسیدم و دیدم از دور و از اقوام شون پرسیدم راضی بودن بهورزای محل ما هم راضین چ ...

تا اخر قراردادی هستیم و هیچوق رسمی و پیمانی نمیشیم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
من از چندتا بهورز مرد پرسیدم و دیدم از دور و از اقوام شون پرسیدم راضی بودن بهورزای محل ما هم راضین چ ...

می گف اداره ای ها ساعت یک و نیم تعطیل میشن ماها باید تا ساعت دو و نیم سه بمونیم اینجا حتی جمعه هارم میگف بعضی وقتا مجبورمون میکنن بیاید کار کنید و عید هارم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقای اوپس شما اطلاعاتت قوی تره بگو ببینم بهورزی واقعا خیلی سخته ؟ من دیروز رفتم پیش دوتا بهورزای خان ...

درمورد پیمانی و قراردادی ایناهم ک کل کشور وضعش اینه شما اگه دانشگاه فرهنگیان هم نری بری آزمون استخدامی دبیری بدی احتمالا قراردادی باشه دقیق نمیدونم ولی کل کشور اینه اگه اوضاع اقتصادی بهتر شه ممکنه تغییر بکنه و برا همه میکنه 

پس زیاد فرقی نداره الان کارمندای بانکم قراردادی میگیرن 

بهورز معمولا راحت از بقیه کارمندا پیمانی یا رسمی میکنن چون سخته کارش ولی خب ما کارمند داریم ۲۵ ساله قراردادی ه مشکلی هم نداره 

درکل بنظرم اگه حسابداری مدرکش غیر دولتی دارین میگیرین همینو بچسبید 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
درمورد پیمانی و قراردادی ایناهم ک کل کشور وضعش اینه شما اگه دانشگاه فرهنگیان هم نری بری آزمون استخدا ...

حسابداری ندارم مدرکشو 

ترم دو علوم تربیتی میخوندم ک ترم تابستان برنداشتمو و باید انصراف بدم 

موندم میگم حالا ادامه اش بدم انصراف ندم ولی چون تعهد هم ک رفتم دادم اوایل ثبت نام موندم ادامه بدم یا ن 

همسرم میگه دانشگاهتو هم ادامه بده 

می گف اداره ای ها ساعت یک و نیم تعطیل میشن ماها باید تا ساعت دو و نیم سه بمونیم اینجا حتی جمعه هارم ...

محل ما اینا شیفتی میمونن یکی دوازده میره اون یکی هس 

اینا چرا اینجوری گفتن بهتون قانونا تا دوعه همه جا خب باید بمونن بقیه رو الکی میگن 

درضمن جمعه ها هم الان چون تزریق واکسن ایناس گاهی میمونن وگرنه اصلا چنین چیزی نیس 

مطمئنی اینا با رقیبت نسبتی ندارن؟

تا اخر قراردادی هستیم و هیچوق رسمی و پیمانی نمیشیم

نه این ربطی نداره همین چند وقت پیش یه مصوبه برا تغییر وضعیت اومده بود ک بعضیا رو میکردن 

درسته ممکنه تا اخر باشیم یا سالای زیادی ولی نمیشه چنین چیزی گفت کلی مصوبه میاد

وای اینا دوتا خانوم ک خیلی بد میگفتن اصلا راضی نبودن از تعطیلیا و مرخصی ها  به من هنش یکیش میگ ...

والا اگه راست میگن نمیصرفه چرا نمیرن خونه خودشون بشینن این همه سختی برا پولی ک نمیصرفه تحمل نکنن یه دوره خیاطی برن خیاطی کنن بهتره اگه اینقدر شغلشون سخته

می گف اداره ای ها ساعت یک و نیم تعطیل میشن ماها باید تا ساعت دو و نیم سه بمونیم اینجا حتی جمعه هارم ...

عید هم همه ادارات از ۴.۵ شروع میشه خب خونه بهداشت هم شروع میشه انتظار تعطیلات معلمارو نباید داشته باشن

حسابداری ندارم مدرکشو  ترم دو علوم تربیتی میخوندم ک ترم تابستان برنداشتمو و باید انصراف بدم&nb ...

بنظرم فعلا دانشگاه انصراف هم بدین اگه ازاد اینا باشه بعدا میتونید ادامه بدید فقط هزینه ترمایی ک نبودید نصف شهریه ثابت میگیرن شما چون اینجا محدودیت داریم برا ادامه تحصیل انصراف بدید بعد چند سال ک جا پاتون محکم شد دوباره شروع میکنید به خوندن 

من خودم همینکار میخوام بکنم

محل ما اینا شیفتی میمونن یکی دوازده میره اون یکی هس  اینا چرا اینجوری گفتن بهتون قانونا تا دوع ...

ن فامیل نیستن 

اول اینجوری نمیگفتن ولی الان ک فهمیدن دیگ قطعیه من دراومدم میگن 

یعنی چی تا ۱۲ ؟ مگه پرستارن ؟ اخه اینم کار اداریه دیگ از ۸ تا ۱۲ یه شیفت کار میکنن ؟ اونیکی از ۱۲ تا شب ؟ درمانگاه محل ما همون تا ۳ ایناس دیگ میبندن شیفتی کار نمیکنن

والا اگه راست میگن نمیصرفه چرا نمیرن خونه خودشون بشینن این همه سختی برا پولی ک نمیصرفه تحمل نکنن یه ...

اره همون نمیدونم دیگ واقعا پشیمون شدم از رفتنم به همسرمم گفتم حرفاشونو گف وای چقد سخت میخای بیا انصراف بده 😞

بنظرم فعلا دانشگاه انصراف هم بدین اگه ازاد اینا باشه بعدا میتونید ادامه بدید فقط هزینه ترمایی ک نبود ...

فعلا ک نگفتن انصراف بده اگ بگن باید برم انصراف بدم اره باید اینکاروکنم 

راستی من شنیدم میتونی ادامه بدی پرستاری اینا بخونی راسته این؟

ن فامیل نیستن  اول اینجوری نمیگفتن ولی الان ک فهمیدن دیگ قطعیه من دراومدم میگن  یعنی چی ...

نه اینا بصورت غیر قانونی چون نیاز نیس هر دو باشن یکی ساعت دوازده میره اونیکی ساعت دو شیفتی وگرنه تا دو نیم د وقت اداری ه تعطیل میشن 

اره همون نمیدونم دیگ واقعا پشیمون شدم از رفتنم به همسرمم گفتم حرفاشونو گف وای چقد سخت میخای بیا انصر ...

نه بنظرم این همه زحمت کشیدی با حرف یه نفر اینکار نکن قشنگ چندجا دیگه بپرس همسرتم اگه آشنا داره تو بهداشت بپرسه این همه زحمت اینجوری نذار هدر بره

فعلا ک نگفتن انصراف بده اگ بگن باید برم انصراف بدم اره باید اینکاروکنم  راستی من شنیدم میتونی ...

چند نفر خونده بودن پرستاری آزاد بعضیا خوندن بعد از بهورزی در اومدن ولی قبلا الان نمیدونم ولی خودمم تو فکر ادامه تحصیلم و میشه داد یجورایی راه حل زیاده