2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74185 بازدید | 1686 پست
من از یکی پرسیدم درمورد کلاسدها.میگفت سال اول شش ماه تئوری بعدش چهارماه عملی .سال دوم شش ماه تئوری ش ...

من تو آیین نامش خونده بودم سال اول زده بود ۹ تئوری ۳ ماه کارآموزی

سال دوم هم ک شیش شیش

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام ممنون تو خوبی  ن فقط من بردم مدارک دادم به نفر ذخیره چیزی نگفتن  ن به احتمال زیاد ش ...

وا یعنی از همون نمره مصاحبه استفاده میکنن؟ 

یعنی صحت داره اینجوری؟ 

نه واسه ماهم خبری نشده هنوز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا یعنی از همون نمره مصاحبه استفاده میکنن؟  یعنی صحت داره اینجوری؟  نه واسه ماهم خبری نش ...

بله برا ماهم ب نفران ذخیره چیزی نگفتن جمع بندی مصاحبه وآزمون میشه نمره کل 

هرکی بالاترین امتیازرو از جمع اینا داشته باشه قبوله

بله برا ماهم ب نفران ذخیره چیزی نگفتن جمع بندی مصاحبه وآزمون میشه نمره کل  هرکی بالاترین امتیا ...

اره درسته 

جمع شون معیاره گزینش صرفا برا غربالگری ه

اره درسته  جمع شون معیاره گزینش صرفا برا غربالگری ه

شما مدارک تونو فرستادین گزینش یا هنوز نخاستن

اگه از مهر شروع بشه فک نکنم دیگ‌گزینش کنن اخه ازمایش پزشکی و تعهدمحضری اینام هست زمان هم کمه

شما مدارک تونو فرستادین گزینش یا هنوز نخاستن اگه از مهر شروع بشه فک نکنم دیگ‌گزینش کنن اخه ازمایش پ ...

نه هنوز به ما چیزی نگفتن من ک خودم بدم نمیاد نباشه:)

اره اگه هم گزینش باشه خیلی فشرده میشه

والا منم نمیخام گزینش  برم کاش همه رو همینجوری بگن بیاین برین دیگ مصاحبه دیگه ای نمیخاد

اره گزینش هم مباحثش زیاده هم اینکه تو هرچقدر بخونی تهش یچی میپرسه ک بلد نیستی درسته سخت نمی‌گیرن باز ولی یچی غلط بگی یا چیزی استرس میگیری تا نتایج بیاد یا یهو دیدی پارتی بازی کردن

وا یعنی از همون نمره مصاحبه استفاده میکنن؟  یعنی صحت داره اینجوری؟  نه واسه ماهم خبری نش ...

دقیق نمیدونم گلی 

ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد گزینش نباشه برا ما 

باز هر استان فرق میکنه قانون و مقررات خودش 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
بله همینطوره من هنوزم استرس دارم ک نکنه پارتی پیداکنن

اره خیلی بده تا این مرحله بریم بعد حقمون بخورن 

اره خیلی بده تا این مرحله بریم بعد حقمون بخورن  

اقای اوپس شما اطلاعاتت قوی تره بگو ببینم بهورزی واقعا خیلی سخته ؟ من دیروز رفتم پیش دوتا بهورزای خانم محلمون تو دل منو خالی کردن برگشتم ناامید خونه 

همچین میگفتن سخته و فلان و تعطیلی نداریم حتی عیدا هم مجبورمون میکنن بریم سرکار و بهورز و ادم حسابش نمیکنن و مرخصی نمیدن و دیگ هیچوق رسمی نمیکنن و پیمانی و هم اروم اروم دارن حذف میکنن از ایران دیگ همه بشن قراردادی گفتن مارم دیگ هیجوق پیماتی یا رسمی نمیکنن 

بهم گفتن اولش میخاستیم بگیم اینکارو نکن و همون برا معلمی دانشگاهتو ادامه بده ولی نگفتیم . گفتن کاش نمیومدی توی اینکار خق اعتراض نداریم اگ یه کوچولو تو اداره اعتراض کتیم میگن اخراجی 

همچی اینجوری گفتن اصلا پشیمون شدم رفتم گفتم کاش نمیرفتم اونجا نامردا خیلی بد گفتن از این شغل بهم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
اقای اوپس شما اطلاعاتت قوی تره بگو ببینم بهورزی واقعا خیلی سخته ؟ من دیروز رفتم پیش دوتا بهورزای خان ...

من از چندتا بهورز مرد پرسیدم و دیدم از دور و از اقوام شون پرسیدم راضی بودن بهورزای محل ما هم راضین چه خانما چه اقایون یه آقایی هم بود مدیر کانال بهورزی استان بود داشتم باهاش حرف میزدم گفتم بعدا میخوام پول جمع کنم انصراف بدم گفت مغز خر خوردی مگه بهترین شغله 

اونایی ک سنشون بالاس کار با کامپیوتر براشون سخته و دوره های جدید اینا اکثرا سوادشونم پایینه 

من از چند نفر ک اونجا کار کرده بودن ولی پستشون فرق میکرد هم پرسیدم گفتن خوبه شما با چندتا جوون ک تازه استخدام شدن حرف بزنین 

من ک بنظرم هرچی هس برا چند سال خوبه ک پول جمع کنیم کار دیگه بکنیم حتی اگه ازش راضی نبودیم جریمه شو میدیم میریم سر اون کارب ک دوس داریم 

همزمان با همین مدرک میگیریم 

معمولا خانوما خطرناکه مشاوره هاشون زیاد اطمینان نکنید 

ولی بازم مشورت کنید 

من بنظرم اونقدر راحت نیس اونقدرم هم سخت نیس باید کارش دوس داشته باشی دیگه الان پرستارم حتی باشی کلی سختی داره با اون همه درس حتی دکترشم 

من از چندتا بهورز مرد پرسیدم و دیدم از دور و از اقوام شون پرسیدم راضی بودن بهورزای محل ما هم راضین چ ...

وای اینا دوتا خانوم ک خیلی بد میگفتن اصلا راضی نبودن از تعطیلیا و مرخصی ها 

به من هنش یکیش میگف چرا اینکارو کردی جرا از دانشگاهت انصراف دادی سخته و فلان