oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74191 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره منم شنیدن ک قرادادیا حقوقشون کمتره یعنی همیشه قراردادی میمونه ینفر ک بهورز شد ؟ اره همین بهورز منطقه ما سی ساله قراردادیه خقوقشو دقیق نمیدونم چقده باید یه روز برم بهداشت جزعیات حقوقشو اینا رو دربیارم 😂 برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 ن فعلا ندادن یه روز برو بهداشت از بهورزاتون بپرس ببین کی بازنشسته میشن برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عاشق این شغلم کاش بشه قبول کنن رشته منو بخدا 🤣اینقدر میخونم تا قبول بشم اره سوالاش راحته از کتاب دینی ادبیات زبان دبیرستان ه معمولا اگه چیز دیگه باشه تو دفترچه ثبت نام میگن تلاش کنید حتما قبولید این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اره همین بهورز منطقه ما سی ساله قراردادیه خقوقشو دقیق نمیدونم چقده باید یه روز برم بهداشت جزع ... نمیگن معمولا😂یجوری بپرسید ناراحت نشه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 خوابگاه هم داره ولی موندن یکم سخته ن بابا کی میخاد بمونه خوابگاه اونم با یه دونه بچه اسمان هم یه دونه بچه کوچیک داره فک نمیکنم بمونه برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 سایتشو میدونید کدومه؟؟؟ کدوم استانید؟ این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نمیگن معمولا😂 یجوری بپرسید ناراحت نشه فک نکنم ناراحت شه خانوم خوبیه اره شایدم نگه یه روز باید برم بپرسم مرخصی هاشونم میپرسم ببینم چی میگن برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ن بابا کی میخاد بمونه خوابگاه اونم با یه دونه بچه اسمان هم یه دونه بچه کوچیک داره فک نمیکنم ب ... اره با بچه ک خیلی سخته مخصوصا بچه شما ک گفته بودید شیطونه یا بهتون وابستس😄 این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره با بچه ک خیلی سخته مخصوصا بچه شما ک گفته بودید شیطونه یا بهتون وابستس😄 بله خیلی وابسته اس خیلی حالا میگم یکم دیر تر شروع شن یکمی بزرگتر شه برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 اره همین بهورز منطقه ما سی ساله قراردادیه خقوقشو دقیق نمیدونم چقده باید یه روز برم بهداشت جزع ... وا مال ما۳ تاشونم رسمینمن رسمی موخام☹☹
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 نمیگن معمولا😂 یجوری بپرسید ناراحت نشه من ک پرسیدم اون تعلل کرد ولی اخرش گف اسفند پرسیده بودم گف ۵.۵ از ۵ ک کمتر الان حقوق نیس اینجوری گف
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره با بچه ک خیلی سخته مخصوصا بچه شما ک گفته بودید شیطونه یا بهتون وابستس😄 راستی شما مدارکتو بردی کجا دادی ؟ هسته ی گزینش دادین؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 وا مال ما۳ تاشونم رسمین من رسمی موخام☹☹ عه واقعا شانس ما قراردیه 😑 برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 من ک پرسیدم اون تعلل کرد ولی اخرش گف اسفند پرسیده بودم گف ۵.۵ از ۵ ک کمتر الان حقوق نیس اینجوری گف بازم کمه دیگ ۵ برا سابقه ی سی سال خدمتخیلییی کمه حالا رسمی هم هس برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 خخخخ اره ولی دیگ رفت اون روزایی ک یه ماه میموندم 😂😂 باید کمتر بمونم دیگ والا منم تا تبریز ... اشکال نداره زود زودمیری کمترمیمونی بازمال تو۴ سالشه مال من یک ونیم سالشه بچه هم نیس زلزله س😐 همینو بگو بچه رو چیکارباید بکنیم من مامان بدبختم رسما دیوانه میشه ازدست پسرم