2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74204 بازدید | 1686 پست
پس خیلی به نفعتون شد ایشالا قبولید  رتبه های آزمون بهتون اعلام نکردن؟ اگه رتبه آزمون هم اول ب ...

من انسانی ام نفر دوم تجربیه نفر سوم انسانیه😒

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انسانی ام نفر دوم تجربیه نفر سوم انسانیه😒

از لحاظ بومی بودن چطور وضعیتتون یکسانه 

تجربی ۴ امتیاز میگیره انسانی ۲ ریاضی ۳ ولی خب اختلاف دو امتیاز انچنان تعیین کننده نیس چون حس میکنم تو ازمون بهتر بودید و متاهل هم هستین خب بهتره 

مراسم مذهبی اینا اگه ازتون پرسیدن تو گزینش یا راهپیمایی حتما بگید شرکت کردم البته خودتونم میدونستید اینو 

و متاسفانه باید رای هم بدیم خیلی موثره مخصوصا امسال حساسن 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
فقط این جوابا زودی بیاد راحت شیم از این انتظار  بدونیم یا اینوریم یا اونوریم

آره واقعا کاشکی همه مراحل تو دو ماه انجام میشد راحت میشدیم اینجوری سخته زمانشم مشخص نیس نه جواب نه مصاحبه ها ادم استرسش بیشتر میشه نمیتونه برا بقیه چیزا هم برنامه بریزه

پس خیلی به نفعتون شد ایشالا قبولید  رتبه های آزمون بهتون اعلام نکردن؟ اگه رتبه آزمون هم اول ب ...

والا یه بار از بهداشت شهرستان زنگ زدندگفتن اول شدی،دیروز اونجا بچه ها میگفتن نه براساس شماره صندلی اسامی معرفی کردن،دیگه توکل به خدا

والا یه بار از بهداشت شهرستان زنگ زدندگفتن اول شدی،دیروز اونجا بچه ها میگفتن نه براساس شماره صندلی ا ...

اره همین زنگ زدن گفتن پس درسته شما دیگه کم کم خودتون آماده گزینش کنید 

پیشاپیش تبریک میگم:)

اره همین زنگ زدن گفتن پس درسته شما دیگه کم کم خودتون آماده گزینش کنید  پیشاپیش تبریک میگم:)

ممنون،هنوز اونقد استرس دارم باور نمیکنم.همش میگم رقیب سوم که پارتی حسابی داره اونو قبول میکنن.ان شاالله همه موفق شیم

از لحاظ بومی بودن چطور وضعیتتون یکسانه  تجربی ۴ امتیاز میگیره انسانی ۲ ریاضی ۳ ولی خب اختلاف د ...

اره بومی اینجام 

ازمون هم نفر اول بودم 

کاش میتونستم ببینم درصد نمره مو 

هر چقدم پرسیدم میگن نمیدونبم ما مس کی میدونه اخه 

حالا مشخص نیس شایدم این هفته ک داره میاد بگن یا هفته ی بعدش 

چون پرسیدم میگن تیر میاد جواب مصاحبه 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
ممنون،هنوز اونقد استرس دارم باور نمیکنم.همش میگم رقیب سوم که پارتی حسابی داره اونو قبول میکنن.ان شاا ...

نه اون پارتیش هرچقدر هم زیاد باشه اختلاف جزئی ایجاد میکنه و ممکنه مثلا نقطه ضعفی داشته باشید بولد کنن ک اون بره ولی چون نفر سومه و شما هم آزمون اول شدید هم بومی اید هم مصاحبه تون خوب بوده نود درصد کارتون حله فقط برا گزینش آماده باشه ایشالا ک اونم عالی بدید 

این چند وقت هم چادری هستید ک خوبه وگرنه مثلا اجتماعات رفتید بذارید یا خود گزینش رای هم متاسفانه باید بدید اینا چون رقیبتون پارتی داره نقطه ضعفی ازتون نداشته باشن 

ایشالا ک قبولید و خیلی خیلی محتمله نگران نباشید

اره بومی اینجام  ازمون هم نفر اول بودم  کاش میتونستم ببینم درصد نمره مو  هر چقدم پ ...

از لحاظ نمره هم اونایی ک مصاحبه میکنن نمره آزمون افراد نباید بدونن ک با دید مثبت یا منفی بهشون نگاه نکنن ولی خب دیگه نمره مصاحبه خودشون میدن 

اونایی ک رده های بالاترن اگه کسی آشنا داشته باشید بپرسه اونا میدونن نمره هارو ولی به متقاضیا نمیگن در حالت عادی