2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74201 بازدید | 1686 پست
سلام ،خوب هستید من از تایپک های بهورزی پیداتون کردم منم بهورزی ثبت نام کردم 26م میرم مصاحبشما رفتی م ...

این تجربه خانم آسمان آبی 

.مصاحبه درمورد بهداشت بود.گفتن بهداشتو تعریف کن.۴تابیماری واگیر.غیرواگیر.وظایف بهورز.انگیزت ازبهورزشدن.بیماری های ک ازهوامنتقل میشن ازاب منتقل میشن ‌واکسن های بچه ها.این سوالا رو ازمن و دوستم پرسیدن.فعللنتایج مصاحبه نیومده ک بریم گزینش.نه ۱۰روزقبل زنگ زدن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام ،خوب هستید من از تایپک های بهورزی پیداتون کردم منم بهورزی ثبت نام کردم 26م میرم مصاحبشما رفتی م ...

تجربه خانم meleilam 

تعریف بیماری واگیر غیر واگیر 

کدوم واکسنارو تو بهداشت میزنن

هدفت از بهورز شدن 

وظایف بهورز 

بیمارهایی ک از حیوان ب انسان منتقل میشه

جمعیت روستاتون چقده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هم بخش مصاحبه آیین نامه استخدامی بهورزی ه ک کامل ترین توضیح داده فایلشم میفرستم الان 

خیلی متشکر کاربرoopss  امروز گفتن چهارشنبه صبح ساعت 8باید اونجا باشم.

خواهش میکنم امیدوارم بدردتون بخورن اینا 

ممنون ک گفتید 

بی زحمت رفتید بعدش سوالارو اینجا بگید بقیه هم استفاده کنن 

متشکرم ازتون

سلام چ خبر  نگفتن زمان مصاحبه رو ؟

سلام نه هنوز یجوری ک نشون میدن زیاد مونده 

شما چطور؟

راستی مکانش مطمئن شدم همونجوری ک خودتون میگفتین آموزشگاه بهورزی ه زمانشم سالهای قبل همیشه از دی تا بهمن شروع شده و اینکه برا گزینش اگه انتخاب شدید بدونین ک دیگه حله چون نفر اول میفرستن اگه خراب کرد بعدی می‌ره جاش 

و اینکه پیگیری ک کردم مطمئن شدم نمره کتبیم بالاتر بود موثق و اینکه من بومی بودم اون همجوار ک امتیازم بیشتر میشه تازه اگه اون تجربی باشه 

شما برا گزینش میخونید الان دیگه چون گزینش من هرجا دیدم زیاد وقت نمیدن آماده باشید کامل ولی خب خیلی طول میکشه زنگ زدنش

سلام نه هنوز یجوری ک نشون میدن زیاد مونده  شما چطور؟  راستی مکانش مطمئن شدم همونجوری ک خ ...

پس قبولی شما خیالت راحت 

چون یه دوستی از شیراز مث شما بودن رقیبش همجوار بودش اون دوستم ک بومی بود قبول شد مصاحبه شو هم زیاد خوب جواب نداده بود ولی چون بومی بود این قبول شده حالام مرحله ی گزینشه 

اره همه ی اینا ک گفتین همشون اونجوریه درسته 

ن خبر ندادن ک بهم هنوز

همچنان منتظرم 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
پس قبولی شما خیالت راحت  چون یه دوستی از شیراز مث شما بودن رقیبش همجوار بودش اون دوستم ک بومی ...

عه خب پس خیلی خوبه ولی الان هرچی بیشتر پرس و جو کردم دیدم اون پارتی زیاد داره امیدوارم پارتی بازی نشه 

تو همین نی نی سایت بودن اون دوستتون؟

نه اصلا چنین اشتباهی نکنید چون من چند نفر دیدم بهشون یه روز قبل گزینش زنگ زده بودن جزوه هاشو دانلود کنید حتما بخونید احکام و علوم سیاسی رو اگه پیدا نمیکنید میتونم براتون بفرستم ولی حتما بخونید حیفه 

انتخابات هم حتما رای بدید متاسفانه اینجور چیزا خیلی مهمه براشون و نماز جمعه هم اگه نمیتونید برید حداقل جزئیاتشو یاد بگیرید و خطبه های ک هفته قبل مصاحبه گفتن اینا 

و اخرین سخنرانی رهبری اینا 

چادری هم ک هستید از اون لحاظ هم مشکلی نیس 

ایشالا ک قبولید 

سردرد هم کمبود خوابتون بنظرم عاملش بود 

و معمولا آب بدن هم کم بشه ممکنه پیش بیاد 

و...

عه خب پس خیلی خوبه ولی الان هرچی بیشتر پرس و جو کردم دیدم اون پارتی زیاد داره امیدوارم پارتی بازی نش ...

انشالله شما قبولی نگران نباش 

اره بابد شروع کنم بخونم 

این هفته برا استان‌تموم میشه افراد مصاحبه شونده ها 

خدا کنه دیگ هفته دیگ بگن جوابارو 

یعنی به محض اینکه ک بگن جوابو همون روز میگن ک کی بیاید گزینش؟؟ 

اهان ممنون بابت راهنماییات

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
انشالله شما قبولی نگران نباش  اره بابد شروع کنم بخونم  این هفته برا استان‌تموم میشه افرا ...

من یه هفت هشتایی دیده بودم یا دو روز قبلش یه یه روز قبل زنگ زدن نه تا نتایج بیاد یه ماهی حدودا ممکنه طول بکشه و بعدش یه ماه حدودا تا گزینش ولی شما از الان بخون یهو دیدی خارج برنامه کار کردن غافل گیر نشی برا آزمون و مصاحبه چون زیاد زحمت کشیدید اینم بخونید و تمام 

راستی این فایلی ک برا مریم خانم گذاشتم لینکشو نتونستم آپلود کنم اونم دانلود کنید همه مراحل توش نوشته ساعات آموزش و درسایی ک آموزش میبینم نحوه امتحانات و نمرات و درکل همه چی حتی مصاحبه شونده ها و مراحل بدرد بخوره خیلی 

خواهش میکنم 

قبول شدید حتما اینجا بگید چون خیلی دوس دارم قبول شید چون لایق شید