2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست
صفحه قبل بهتون گفته بودم:) ازمایش اعتیاد  استعلام معافیت برا پسران  تاییدبه تحصیلی از آ ...

اهان بله

راستی یه سوال 

شما الان چن سالته ؟ اگه قبول شی پس سربازیت چی میشه پس ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
اهان بله راستی یه سوال  شما الان چن سالته ؟ اگه قبول شی پس سربازیت چی میشه پس ؟

من ۲۱ 

سربازی چون پدرم فوت کرده معاف شدم 

کلا قانون شم این بود ک هرکی معافی یا کارت پایان خدمت داره میتونه ثبت نام کنه برا پسرا 

البته من به دلایل خاصی مثه رشته تاپ رفتن اینا دانشگاه نرفتم و پشت کنکور موندم و یه سری مشکلات ک امسال میخواستم دوباره کنکور بدم دیدم این بهورزی برا من فرصت خوبیه چون سنمم داره میره بالاتر و بیکاری زیاده برا شغلی ک یه مدت داشته باشم بعد ادامه تحصیل یا چیزای دیگه 

شما فک کنم متاهلید بچه هم دارید؟

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۱  سربازی چون پدرم فوت کرده معاف شدم  کلا قانون شم این بود ک هرکی معافی یا کارت پایا ...

ای وای خدا بیامرزتشون 

انشالله ک قبول میشی روح پدرت شاد میشه انشالله 

بله متاهلم ۲۲ سالمه یه پسر ۴ ساله دارم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
ای وای خدا بیامرزتشون  انشالله ک قبول میشی روح پدرت شاد میشه انشالله  بله متاهلم ۲۲ سالم ...

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

ایشالا شماهم قبول شید کمک خرج همسرتون بشید 

خدا پسرتون هم براتون نگه داره 

شما واسه مصاحبه خیلی راهنماییم کردید ازتون ممنونم ایشالا ک موفق میشید توش 

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه  ایشالا شماهم قبول شید کمک خرج همسرتون بشید  خدا پسرتو ...

خیلی ممنون 

همچنین

شما مجردی احتمالا مجردها رو برنمیدارن انگار  انشالا موفق باشی

سلام عزیزم خوبی 

من همون کاربر mmmmmbbbbbmmmmm هستم دیروز کاربریم تعلیق شد دیگ نتونستم با شماره خودم بیام یه کاربری دیگ درستیدم 

درخواست میدم قبول کن در ارتباط باشیم 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
سلام  چه خبر گفتن زمان مصاحبه رو بهتون؟

نه هنوز اگه مثه شما بهمون بگن ک یه یه ماهی مونده😂

ولی خب فک کنم زودتر بشه ولی یه سه چهار هفته دیگه من سایتشو چک میکردم اینا تحلیل گر سیستمم هم میخواستن ازمونش یه ماه قبل ما بود شیش روز قبلش اطلاع دادن یعنی ۱۳ م زدن تو سایت ک ۱۹ م آزمون ه حتی سرفصلاشونم گفتن ک از چی سوال میاد امیدوارم برا ما هم روندش همینجوری باشه 

شما برا تحقیق خونتون اومدن؟

راستی من یه خانمی پیدا کرده بودم بهورز بود تو سایت از طریق تاپیکشون بعد پیام دادم تو تاپیکش ک ازشون راهنمایی بخوام ک دیگه تا الان جواب نداده 

@شکرنیل  

ایشون بود حالا شما هم پیگیر باشین شاید آنلاین شد راهنمایی مون کرد

راستی من یه خانمی پیدا کرده بودم بهورز بود تو سایت از طریق تاپیکشون بعد پیام دادم تو تاپیکش ک ازشون ...

منم پیدا کرده بودم یکی میگفتش سه ماه طول کشید دعوت کنن مصاحبه سه ماه طول کشید جوابا بیاد ۴  ۵ ماه طول کشید دعوت کنن گزینش بعد چن ماه هم ک کلاسا شروع شد 

نفر اول بودش و نفر اصلی ایشون 

با این حساب خیلی باید منتظر بمونیم

ن بابا  فعلا ک هیچچچ خبری نیس  😑

اون زمان سایت علوم پزشکی استان سرفصل ارو داده بود یا نه فقط زنگ زدن ک بیا مصاحبه؟

چند روز قبل تر زنگ زدن؟

اون زمان سایت علوم پزشکی استان سرفصل ارو داده بود یا نه فقط زنگ زدن ک بیا مصاحبه؟ چند روز قبل تر زن ...

ن هیچی حتی تو سایت زمان مصاحبه رو نزده بودن 

بعد زنگ زدن ک این تاریخ بریو د این ادرس برا مصاحبه 

دو سه هفته قبلش زنگ زدن