2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست
اوه من همش فک میکردم این تعداد متقاضیایی ک باهم رفتید توعه  پونزده نفر یادداشت میکردن فک کنم ب ...

خواهش میکنم 

اره حدودا این تعداد بودن خیلی زیاد بودن فقط یه خانوم بینشون بود 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
خواهش میکنم  اره حدودا این تعداد بودن خیلی زیاد بودن فقط یه خانوم بینشون بود

ممنون زیاد مزاحمتون شدم نتیجه تون اومد ک ایشالا قبول شده باشه اگه حواستون بود اینجا بگید ایشالا موفق باشید

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون زیاد مزاحمتون شدم نتیجه تون اومد ک ایشالا قبول شده باشه اگه حواستون بود اینجا بگید ایشالا موفق ...

حتما انشالله

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
سلام عزیزم توخوبی  ن والا فعلا ک هیچ خبری نیس هیچی 😥 برا کسی اومدن داخل خونه خونه تحقیق کردن ...

آره عزیزم یکی از دوستام رفتن خونشون دونفر

سوال پرسیدن ازشون

شهر ما مث اینکه مدلش اینجوریه 😑

آره عزیزم یکی از دوستام رفتن خونشون دونفر سوال پرسیدن ازشون شهر ما مث اینکه مدلش اینجوریه 😑

عه واقعا 

چ جالب 

از خودشون درباره خودشون پرسیدن 😑😑 چ چیزا 

دیگ یعنی از همسایه هاش اینا نپرسیدن یعنی؟

آره عزیزم یکی از دوستام رفتن خونشون دونفر سوال پرسیدن ازشون شهر ما مث اینکه مدلش اینجوریه 😑

اره تحقیقات گیلان انگار اینجوریه خونه ماهم اومدن

عه واقعا  چ جالب  از خودشون درباره خودشون پرسیدن 😑😑 چ چیزا  دیگ یعنی از همسایه ه ...

از همسایه هام پرسیدن درحدی ک چجور ادمی ه چیکار میکنه دانشگاه میره یا نه اینا از دهیار و شورا هم انگار میپرسن 

و اینکه سوالای از خود فرد میکنن یکی رضایت سرپرست ازته ک از سرپرستت میپرسن منبع درامد خودت و خانواده و سن و تحصیلات خانواده 

چه جاهایی درس خوندی چند سال از خانواده دور بودی سابقه درگیری و دعوا ایناس

از همسایه هام پرسیدن درحدی ک چجور ادمی ه چیکار میکنه دانشگاه میره یا نه اینا از دهیار و شورا هم انگا ...

عه چ جالب تو این کرونا میرن اینور اونور 

به ما گفتن شاید نرن فقط زنگ بزنن از اهالی بپرسن به خاطر کرونا

چرا اینقد سخت گیری میکنن من موندم 😑

حالا بعده مصاحبه یه بارم از همسایه هاتون میخان بپرسن 

از همسایه هام پرسیدن درحدی ک چجور ادمی ه چیکار میکنه دانشگاه میره یا نه اینا از دهیار و شورا هم انگا ...

نگفتن کی هس مصاحبه تون ؟

عه چ جالب تو این کرونا میرن اینور اونور  به ما گفتن شاید نرن فقط زنگ بزنن از اهالی بپرسن به خا ...

آره فک کنم بعدشم واسه گزینش بیان از همسایه ها نحوه پوشش اینارو بپرسن اینا ولی خب این مرحله هم اومدن ولی از طرف بهداشت بود من خونه نبودم بعدش خودم رفتم بهداشت محل جواب سوالارو دادم 

بدترین چیزش اینه اصلا زمانبندی و برنامه ریزی ندارن ما سردرگمیم 

نه نگفتن فعلا فقط آزمایشات و مدارک دادیم 

آره فک کنم بعدشم واسه گزینش بیان از همسایه ها نحوه پوشش اینارو بپرسن اینا ولی خب این مرحله هم اومدن ...

چه ازمایشی؟

چه ازمایشی؟

صفحه قبل بهتون گفته بودم:)

ازمایش اعتیاد 

استعلام معافیت برا پسران 

تاییدبه تحصیلی از آموزش پرورش

فایل عکستون هم باید سی دی بزنید 

گواهی عدم سو پیشینه 

مدارک هم شیش قطعه عکس به علاوه اون مدارکی ک اسکن کرده بودیم ما مرحله اول مال شما انگار حضوری داده بودید 

ک شامل فتوکپی شناسنامه کارت ملی کارت معافیت برا پسرا و آخرین مدرک تحصیلی و کپی برگه تاییدیه بومی بودن و برا دخترا گواهی رضایت سرپرست هم کپی و اصلش نیازه