2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74173 بازدید | 1686 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر عزیزه میشه منو یکم راهنمایی کنید درمورد ازمون بهورزی؟هنوز اطلاعیه برای دیپلم نیومده ولی جلو جلو دارم شروع میکنم ب خوندن.ولی نمیدونم چی بخونم.ی کتابی دارم تستای ازمون استخدامی  درس معارف و زبان وادبیات فارسی و اطلاعات عمومی توشه.اونو بخونم کافیه؟سوالا در چ حدی بود خیلی سخت یا چی؟یکی دوتا سوالی ک یادتونه رو میشه بگید

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
سلام نه عزیزم تازه امروز ازمون دادم فک کنم یه ماهی طول میکشه خبر بدن 

سلام میشه بگید چ سوالایی اومده بود؟یکی دوتا ک یادتون مونده و اینکه چ کتابی خونده بودید

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
سلام استارتر عزیزه میشه منو یکم راهنمایی کنید درمورد ازمون بهورزی؟هنوز اطلاعیه برای دیپلم نیومده ولی ...

سوالات سخت نیست متوسط 

مشابه بقیه استخدامیا 

سبک سوالاتش با کنکور فرق میکنه حواست باشه فقط 

اکثرا اره از اون سه تا میاد ولی یکم حالت عمومی تر داره سوالاتش و یکم هم شاید تو بخش دینی از اطلاعات سیاسی بیاد(مثه قانونی اساسی یا اطلاعات عمومی) 

https://t.me/BehvarziGp/86636

اینجا کامل تر توضیح دادم زیرشم نمونه سواله 

بقیه بچه هام اینجا و اونجا تجربیاتشون دوس داشتن میگن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سوالات سخت نیست متوسط  مشابه بقیه استخدامیا  سبک سوالاتش با کنکور فرق میکنه حواست باشه ف ...

باش خیلی ممنونم

پس برم سر بزنم همونجا

سلام میشه بگید چ سوالایی اومده بود؟یکی دوتا ک یادتون مونده و اینکه چ کتابی خونده بودید

سلام گلم دینیش که راحت بود اصلا سوالاتی که خونده بودم نبود ینی راحت بود در حد کتاب بود خوب بخونی میتونی جواب بدی دینی و ادبیات و زبان ۳ سال رو بخون 

چون من دیپلم دادم اطلاعات همومی ابنا نبود فقط همین ۳ تا بود و اگه میخای خوب به دینی مسط بشی کتاب اندیشه اسلامی جعفر سبحانی رو بخون خوبه  

سلام ببخشید یه سوال داشتم من ۱۰خرداد ازمون دادم تقریبا چه قد دقیق طول میکشه جواباش بیاد ؟

و اینکه ماکلا از شهرستان دو نفریم و دوستم هم متاهل هستش ایا شانسش بیشتره قبول بشه و من نشم ؟

🙏

سلام ببخشید یه سوال داشتم من ۱۰خرداد ازمون دادم تقریبا چه قد دقیق طول میکشه جواباش بیاد ؟ و اینکه م ...

نگاه کنید بهورزی کلا بی برنامس نمیشه تاریخ دقیقی گفت بطور نرمال بین یک تا سه ماه طول میکشه 

امتیاز تاهل دو امتیاز تو مصاحبه اگه شوهرش شاغل تو روستا باشه وگرنه امتیازش کمتر ازتون میشه 

برا هر فرزند و تاهل هم دو درصد بهش اضافه میشه تو مجموع نمراتش

چیز قابل جبرانیه نگران نباشید ولی امتیاز داره خلاصه

بهورز همون بهیاره؟

نه فرق دارن بطور خلاصه بگم بهورز مراقب سلامت روستاس کارای بهداشتی انجام میده تو خانه بهداشت های روستا

بهیار کمک پرستاره و وظایف درمانی داره تو بیمارستان کارشم سخته یکم