2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74156 بازدید | 1686 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر من برای آزمون دیپلم ثبت نام کردم بهورزی دوستانی که از طریق دیپلم وارد شدند سوالات چگونه بود فقط از 3کتاب دینی وزبان وادبیات بود. یا منابع دیگه ام تو آزمون بود که سولات مثل کنکور بود ارایه معنی لغت و... بود

سلام وقت بخیر من برای آزمون دیپلم ثبت نام کردم بهورزی دوستانی که از طریق دیپلم وارد شدند سوالات چگون ...

سوالات سخت نیست متوسط 

مشابه بقیه استخدامیا 

سبک سوالاتش با کنکور فرق میکنه حواست باشه فقط 

اکثرا اره از اون سه تا میاد ولی یکم حالت عمومی تر داره سوالاتش و یکم هم شاید تو بخش دینی از اطلاعات سیاسی بیاد(مثه قانونی اساسی یا اطلاعات عمومی) 

https://t.me/BehvarziGp/86636

اینجا کامل تر توضیح دادم زیرشم نمونه سواله 

بقیه بچه هام اینجا و اونجا تجربیاتشون دوس داشتن میگن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام وقت بخیر من برای آزمون دیپلم ثبت نام کردم بهورزی دوستانی که از طریق دیپلم وارد شدند سوالات چگون ...

درمورد ارایه و.. هم پرسیده بودی اره اونام میان ولی راحت تره پیدا کردنش و..

ممنون از راهنمایت پس یه اطلاعات مازادی علاوه بر مطالب کتاب ها میاد درسته

اره ولی بیشتر اون اطلاعات تو نمونه سوالات ازمون استخدامیا یا جزوه هاشون هس ولی تعداد اون سوالات زیاد نیست البته استان به استان این نسبت فرق داره

فرستادم براتون الان پوزش بابت تاخیر

سلام لطفا برامنم می‌فرستین؟

:)  دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه،اگه اینکارو نکنید،کل زندگیش منتظر میمونه که مردها نجاتش بدن....

سلام آقای استارتر ببخشید برا مصاحبه مثلا لازمه همه انواع هپاتیت A,B,D روتوضیح بدیم یا برا آنفولانزا همه انواع رو یا در حد اینکه.مثلابرا هپاتیت فقط بگیم یه بیماری التهابی کبدیه که در اثر ویروس به وجود میاد و دو سه تا از علائم.ودوسه تا راه تشخیص ودرمان بگیم؟کافیه؟

خوشبحالتون دوسال بودمنتظرثبت نام بودم الان که چهارماه ازشرط سنیم گذشته ثبت نامش شروع شده😭😭

اگه متاهلید یا غیره که بتونید از تبصره هاش استفاده کنید که هیچی 

اگه هم نه فداسرتون فرصت تو زندگی زیاده ایشالا یه جای بهتر

سلام آقای استارتر ببخشید برا مصاحبه مثلا لازمه همه انواع هپاتیت A,B,D روتوضیح بدیم یا برا آنفولانزا ...

هپاتیت بیماری خیلی مهمیه برا مصاحبه مخصوصا نوع B اینو بیشتر و خوب یاد بگیر طبق توضیحاتم یعنی عاملش و توضیحش، پیشگیری،درمان، علائم و قشر هدف

نوع c و نوع AوE هم تاکید کمتری روشونه اونارو چیزای کلی ترشو بلد باش مثلا بدون نوع ب و ث خونی و.. و نوع ای و ای گوارشی و یکمم عوامل موثر

اما بقیه بیماری ها مثه انفولانزا که انواع زیادی دارن فقط شایع ترین انواعش خوب یاد بگیر بقیه شون یا نمیخوان یا کوتاه بلد باش به نسبت نوع بیماری