2777
2789
عنوان

قهر

93 بازدید | 14 پست

قهر شوهرم عذابم میده سر هر مساله کوجیک قهر میکنه جای خوابشو عوض میکنه شام و ناهار نمیخوره اگه هم شام بخواد طلبکارانه ازم میخواد اولها توی دوران عقد خیلی قهرش برام مهم بود منت کشی میکردم ولی الان توی زندگی خسته شدم چیکار کنم به نظرتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی سرسنگینم بی توجه میشم دیگه  یعنی چجوری باشم لطفا راهنماییم کنید

کاراتو بکن و خودتو سرگرم کن کتاب بخون ب خودت برس فیلم ببین هرچی ک دوست داری . از بس قهر کرده برات مهم بوده داره سواستفاده میکنه

کاراتو بکن و خودتو سرگرم کن کتاب بخون ب خودت برس فیلم ببین هرچی ک دوست داری . از بس قهر کرده برات مه ...

گاهی انقد نفرینش میکنم من خودم اهل قهر و این داستانا نیستم 

دست و دلم به هیچ کاری نمیره موقع قهر این 

نه قهر نمیکنم اصلا ،ولی گاهی که ناراحت میشم روی بعضی حساسیتاش تا از دلم در نیاره آروم نمیشه اصلا خود ...

خوب میکنی 

ولی زیاد قهر نکن وقتی میاد منت کشی چون بچتون یاد میگیره خدایی نکرده ازتون 

گاهی انقد نفرینش میکنم من خودم اهل قهر و این داستانا نیستم  دست و دلم به هیچ کاری نمیره موقع ق ...

همین دیگه. اشتباه میکنی دست و دلت نمیره. یه جایی باید این عادت بد رو از سرش بندازی دیگه. اونم میبینه تو با قهرش بهم میریزی بدتر میکنه

همین دیگه. اشتباه میکنی دست و دلت نمیره. یه جایی باید این عادت بد رو از سرش بندازی دیگه. اونم میبینه ...

جای خوابش هم عوض میکنه میگه طلاقت میدم حالیت شه 

منی که به همه راهکار میدادم الان برای قهر این موندم 

جای خوابش هم عوض میکنه میگه طلاقت میدم حالیت شه  منی که به همه راهکار میدادم الان برای قهر این ...

بگو خدا خیرت بده طلاق بده . مگه طلاق الکیه. باید حق و حقوقت بده. حرف الکی میزنه. تو اگه بی محلی کنی و عکس العمل نداشته باشی خودش خودشو جم و جور میکنه. بها زیادی بهش دادی جوگیر شده