2777
2789
عنوان

واقعا که 😶😶😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 61 پست
دادستان از ترسش رید ب خودش گفت موفق باشی خخخخ

😂😂بعد دختر دچار سندروم استکهلمش گفته نگران مادرمم که وسواس داره اذیت نشه و پدرمو اذیت نکنن. مثل اینکه هنوز خبر نداره پدره گفته بیام بیرون اونم میکشم😶

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂بعد دختر دچار سندروم استکهلمش گفته نگران مادرمم که وسواس داره اذیت نشه و پدرمو اذیت نکنن. مثل ای ...

چی

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
چی

دخترشون به جای مرگ برادرش و ابراز ناراحتی فکر وسواس مادرش تو بازداشتگاه بوده😶

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
دخترشون به جای مرگ برادرش و ابراز ناراحتی فکر وسواس مادرش تو بازداشتگاه بوده😶

😂😂😂😂😊😂😊😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدای من....مگه بچه ای هم‌باقیمانده که نکشته باشن تموم‌نشد؟؟

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
😂😂😂😂😊😂😊😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدای من....مگه بچه ای هم‌باقیمانده که نکشته باشن تموم‌نشد؟؟

اره دوتا دیگه موندن😑4تا بودن 3خواهر یه برادر. دوتاش به فنا رفتن. دوتا هم بیرون مث منگولان