2777
2789
عنوان

واقعا که 😶😶😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 61 پست
دادستان از ترسش رید ب خودش گفت موفق باشی خخخخ

😂😂بعد دختر دچار سندروم استکهلمش گفته نگران مادرمم که وسواس داره اذیت نشه و پدرمو اذیت نکنن. مثل اینکه هنوز خبر نداره پدره گفته بیام بیرون اونم میکشم😶

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂بعد دختر دچار سندروم استکهلمش گفته نگران مادرمم که وسواس داره اذیت نشه و پدرمو اذیت نکنن. مثل ای ...

چی

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
چی

دخترشون به جای مرگ برادرش و ابراز ناراحتی فکر وسواس مادرش تو بازداشتگاه بوده😶

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
دخترشون به جای مرگ برادرش و ابراز ناراحتی فکر وسواس مادرش تو بازداشتگاه بوده😶

😂😂😂😂😊😂😊😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدای من....مگه بچه ای هم‌باقیمانده که نکشته باشن تموم‌نشد؟؟

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
😂😂😂😂😊😂😊😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدای من....مگه بچه ای هم‌باقیمانده که نکشته باشن تموم‌نشد؟؟

اره دوتا دیگه موندن😑4تا بودن 3خواهر یه برادر. دوتاش به فنا رفتن. دوتا هم بیرون مث منگولان