2777
2789
عنوان

جراحی دندون

125 بازدید | 11 پست

سلام .

تو جراحی دندون چه میکنن که تو کشیدن دندون انجام نمیدن؟ 

دکتر گفته ریشه دندون مثلا سه تاییه یا انحنا داره .جراح فک بکشه ‌‌‌‌‌‌‌‌.

جراحی فک چه می‌کنه مگه .دندون که نهفته نیست .به غیر بخیه چه کاری انجام میده مگه؟!!! 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دستگاه پیشرفته تری داره و تخصصی تر بافت فک و مفصل رو میشناسه گاهی ریشه ها میپیچن به بقیه ریشه ها یا میچسبن به استخوان فک اینارو متخصص فک میتونه جراحی کنه چون ممکنه یهو حین جراحی مشخص شه

کشیدن دندونا سخت حالا یا نهفته اینا رو میگن جراحی حالا شاید یه شکاف ریز بدن بخیه بخوره خیلی طور خاصی ...

اخه کار خاصی نمیکنن که سه برابر هزینه میگیرن .مگه نهفته باشه آره .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دستگاه پیشرفته تری داره و تخصصی تر بافت فک و مفصل رو میشناسه گاهی ریشه ها میپیچن به بقیه ریشه ها یا ...

که اینطور .آره این توضیح قانع کننده است .ممنون

هیچی عزیزم فقط پول بیشتری میگیره 

اره منم ازین میترسم .پارسال دندون عقل منوگفتن ریشه عصایی داره برو جراح فک .رفتم گفت ۵۰۰ تومن .رفتم درمانگاه با ۶۰ تومن کشیدن راحت .

ولی  برای دندون خواهرم نگرانم نمیتونم ریسک کنم

که اینطور .آره این توضیح قانع کننده است .ممنون

دقیقا چون عمل ریسکی ای هست ارجاع میدن به متخصص فک اونام چه ریسکی باشه چه اسون یه هزینه مشخصی دریافت میکنن زیادتر ممکنه ولی کمتر نه

دقیقا چون عمل ریسکی ای هست ارجاع میدن به متخصص فک اونام چه ریسکی باشه چه اسون یه هزینه مشخصی دریافت ...

درسته .خیلیم زیادتر .الان که فکر کنم یه تومن بگیرن .

من زمستون سال گذشته 1.5دادم

وای چقدر گرون .هرچند عصب کشی اینا هم گرون شده همینقدر