2777
2789
عنوان

بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست
بعد چند سال به این رسیدم اصلا اونها انقدر آدم های با ارزشی نبودند که بتونند چند سال از بهترین سالهای ...

✌🏻🙂

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
من یک مشکل دارم.بعد یک جریان هایی پیش اومده بود.یک روز داداشم اومد خانه مان گفت.وجود تو هیچ فایده ند ...

حالا ببین خودش با همچین طرز فکری چه زجری می کشه!!  فقط دلت گرم باشه به اینکه خدا دوست داره و حواسش به اون دل شکسته ات بوده!!

آدم هیچ وقت نباید بیماری و یا مشکل جسمی کسی منع کنه چون اینها همه جزیی از زندگیه و حکمت خداست انگار به کار خدا ایراد گرفته!! 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد چند سال به این رسیدم اصلا اونها انقدر آدم های با ارزشی نبودند که بتونند چند سال از بهترین سالهای ...

آخه بدیش اینه تو از اون آدم انتظار نداشتی اون حرف بزنه

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪

آره  بعضی وقتا نمیشه فراموش کرد 

همیشه میاد  به فکرت 

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂

بعضی آدم ها یه حرفی می زنند بعد چند سال بر حسب اتفاقات مختلف نظرشون عوض می شه!

گاهی وقت ها یکی شرایط روحیش خوب نیست یه حرفی می زنه در صورتی که اصلا اون حرف قبول نداره!

گاهی یه حرفی می زنه و فرداش پشیمون می شه و روش نمی شه عذرخواهی کنه! 

....

فقط نزار یه حرف شادی زندگی ازت بگیره و زندگیت متوقف کنه!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز