2777
2789
عنوان

بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش اگر بی جا وناحق قضاوت شده باشی.بی جواب نمی مونه

نامردی کرد 

اونقدر سرد شدم انگار دل ندارم دیگه 🙃🙂

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
نامردی کرد  اونقدر سرد شدم انگار دل ندارم دیگه 🙃🙂

دوست پسرت؟

می دونی من از یک نفر یک حرفی شنیدم که اصلن توقع نداشتم.اون موقع که بهم این حرف زد خیلی دلم شکست.دیگه من بهش فکر نمی کردم.تا اینکه چند روز پیش از ماجراش خبردارشدم.با خودم میگم کاش نمی شنیدم.الان بدتر بهم ریختم

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
مطمئن باش اگر بی جا وناحق قضاوت شده باشی.بی جواب نمی مونه

منم در موردم خیلی بد حرف زدند و ابروم بردند!!  اوایل خیلی ناراحت بود و بی نهایت اذیت شدم! از اون روزها سه سال می گذره الان بی تفاوت شدم!  فقط از خدا می خوام فکر و خاطراتشون از ذهنم ببره تا بتونم به زندگیم ادامه بدم! 

واقعا می خوام بقیه عمرم دور از این آدم ها و در آرامش زندگی کنم! می خوام مثل یه انسان زندگی کنم!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
دوست پسرت؟ می دونی من از یک نفر یک حرفی شنیدم که اصلن توقع نداشتم.اون موقع که بهم این حرف زد خیلی د ...

چه اتفاقی براش افتاده بود؟

دوست پسرت؟ می دونی من از یک نفر یک حرفی شنیدم که اصلن توقع نداشتم.اون موقع که بهم این حرف زد خیلی د ...

نامزدم 😔 یک حرفایی گفت اصلا توقع نداشتم هیچ وقت ازش بشنوم  

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
منم در موردم خیلی بد حرف زدند و ابروم بردند!!  اوایل خیلی ناراحت بود و بی نهایت اذیت شدم! از او ...

ولی من دوست دارم ببینم همین اتفاق براش میوفته 🖤

تا بفهمه هیچ وقتم نمتونم فراموشش کنم 

آره موافقم.ولی من خودم می شناسم هرچند سال هم طول بکشه نمی بخشم

اسارتر بخشش با حلال کردن فرق داره!  بخشش به چیزی بین خودت و درونت!  حلال کردن یه چیزیه بین خودت و خدا!

وقتی می بخشی یعنی دیگه به اون آدم فکر نمی کنی و حرص نمی خوری!

وقتی حلال می کنی یعنی از حق خودت در اون دنیا می گذری!  و باز هم اون طرف می مونه و اثرات اون عمل بدش! 

وقتی می بخشی روح خودت آرامش می گیره و وقتی حلال می کنی خدا با یه موهبت تو زندگی برات جبران می کنه!

چه اتفاقی براش افتاده بود؟

من یک مشکل دارم.بعد یک جریان هایی پیش اومده بود.یک روز داداشم اومد خانه مان گفت.وجود تو هیچ فایده نداره.سقط هم نمیشی.دقیقن با همین لحن.ولی من قهر نکردم.همین طور رابطه حفظ کردم ولی نه مثل سابق

تا اینکه چند روز پسرش حالش بد شده.دقیقن همون مشکل واسه پسرش پیش اومده

ولی من دوست دارم ببینم همین اتفاق براش میوفته 🖤 تا بفهمه هیچ وقتم نمتونم فراموشش کنم 

بعد چند سال به این رسیدم اصلا اونها انقدر آدم های با ارزشی نبودند که بتونند چند سال از بهترین سالهای عمرم صرف فکر کردن به اونها بکنم!  خودم این اجازه رو به اونها دادم!  خودم بهشون قدرت دادم! 

یاد گرفتم مظلوم نباشم!  آدم مظلوم ظالمه چون داره به خودش ظلم می کنه!!! حرفم بزنم و تو دلم نریزم! 

اسارتر بخشش با حلال کردن فرق داره!  بخشش به چیزی بین خودت و درونت!  حلال کردن یه چیزیه بین ...

پس من حلالش کردم.ولی نبخشیدمش

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز