2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاکراهای بدن یعنی محل دریافت انرژی های مثبت از اطراف و تشکیل هاله اطراف بدن 

اهان پس من نمیتونم چون انرژی منفیم بالاس

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
جدی؟رو کدوم چاکراتون بیشتر کار کردین؟

اولی ولی میگند باید چاکرای فری اول باز کنی مثل پا دست من روی چاکرا اصلی کار میکردم پام میلرزید بی دلیل پرسیدم گفت چون چاکرا فری من بسته هستش اونا باید اول باز کنم ولی خیلی خوب بود خشم ناراحتی افسردگی از بین رفت کم شد 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
چکار کنم به تعادل برسم بین جسم و روحم؟

اول باید چاکراهاتو پاکسسازی کنی و انرژی های منفی گیر افتاده تو روزنه های انرژی بدنتو از بین ببری چون نمیزارن موارد مثبت وارد ذهنت شه حالا برای اینکار یا باید استاد خوب بگیری یاعم ک خودت بری تحقیق کنی و یاد بگیری که خیلی طول می‌کشه استاد بهتره بنظرم البته خودم امتحان نکردم استاد داشتنو

ه نداره.چاکرا

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
چرا سعی نمیکنی مثبت بشه و سلامتی اعتماد به نفس عشق عزت و صلح رو به دست بباری

نمیتونم ازبس گفتن بختت بستس و طلسمای خیلی سنگین داری نخستم ناامید شدم من هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اول باید چاکراهاتو پاکسسازی کنی و انرژی های منفی گیر افتاده تو روزنه های انرژی بدنتو از بین ببری چون ...

شماذتمرین داری؟شما توی اینکار موفق بودی و کار کردی؟

نمیتونم ازبس گفتن بختت بستس و طلسمای خیلی سنگین داری نخستم ناامید شدم من هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم

نه فکرت رو ازین چیزا خالی کن و مدیتیشن کن که به لذت روح و جسم می‌رسی و خودتو باور می کنی اعتماد به نفس و روح میگیری عالیه

چاکرای ریشه؟یا تاج . چاکرای فری نداریم . 

چرا دارم کمی تحقیق کنی می فهمی چاکرا ریشه من شروع کردم اولی باید اول چاکرا دست پا باز کنیم میشه چاکرا فری

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
نه فکرت رو ازین چیزا خالی کن و مدیتیشن کن که به لذت روح و جسم می‌رسی و خودتو باور می کنی اعتماد به ن ...

بلد نیستم

2790
2778
2791
2779
2792