2777
2789
جدی؟منم مدیتیشن رو شروع کردم البته توی سکوت و آرامش

آهنگ های بیکلام خیلی تعسیر داره استفاده کن

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
حالت تهوع؟نمیدونم واقعا ساید خیلی طولانی بودن حالت خلسه شما

من بیخوابی گرفتم خواهر کوچیکم پاش داغ میکرد بی خواب شده بود 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم تازه گریمم گرفت ی بار

دلیلش این هست که سیاهی های درونتون به مرور به لایه احساسی میان و میخوان از بدنتون خارج بشن ، گریه ، درد ، گرفتگی ، سرماخوردگی ، تهوع و هرنوع علایمی که بعدش دارید طبیعی هستن و حتی نشانه خوبین چون بدنتون داره پاکسازی میشه 🙏✨

دلیلش این هست که سیاهی های درونتون به مرور به لایه احساسی  میان و میخوان از بدنتون خارج بشن ، گ ...

واقعاً؟😍چون با اینکه خیلی سختی می‌کشیدم ت مراقبه اما بازم دوس داشتم انجام بدم بخاطر سبکی بعدش که فک کنم بخاطر تخلیه همین انرژی منفیا بود

واقعاً؟😍چون با اینکه خیلی سختی می‌کشیدم ت مراقبه اما بازم دوس داشتم انجام بدم بخاطر سبکی بعدش که فک ...

اره عزیزم ، هرچقدر بیشتر مراقبه کنی سبک تر میشی . وقتایی که برون ریزی داری استراحت کن ، روحیتو حفظ کن ، اب فراوان بنوش و از غذاهای گیاهی استفاده کن . سعی کن روزانه حداقل نیم ساعت در معرض نور خورشید قرار بگیری  ( خورشید هم اگاهی بخشه هم پاکسازی میکنه )

اره عزیزم ، هرچقدر بیشتر مراقبه کنی سبک تر میشی . وقتایی که برون ریزی داری استراحت کن ، روحیتو ...

من شنیده بودم که گوشت خوب نیست اما نمی‌دونم چرا از طرفی گوشت خیلی دوس دارم بنظرتون چرا میگن گوشت خوب نیست

من شنیده بودم که گوشت خوب نیست اما نمی‌دونم چرا از طرفی گوشت خیلی دوس دارم بنظرتون چرا میگن گوشت خوب ...

هر خوراکی که از زمین رشد میکنه نظیر میوه و سبزی و دانه ها چون از خورشید تغذیه کردن به طور مستقیم ، روی فرکانس شما هم تاثیر میزاره ولی حیوانات چون با ترس کشته میشن ما رو هم در فرکانس ترس قرار میده ! چون سلول های تن ما هوشمند هستن . البته دلایل علمی زیادی هم برای گیاهخوار شدن وجود داره که میتونید خودتون بیشتر تحقیق کنید . اگر اینستا دارید این پیجو ببینید اطلاعات خوبی دربافت میکنید 🙏 nilooveg_healer

چه جالب 🤔 بعد شیر و تخم مرغ چطور اونا ارتعاششون چطوره 

اونا هم نسبت به گیاهان در سطح پایین تری هستن

اگر دقت کنید شیرها همه دارای مواد افزودنی هستن ،

اگر محلی باشن خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز