2777
2789

کییی

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@aram_mam    

لطفا بیا عزیزم 

درست گفتی 

خیلی به تاریکی علاقه داره 

یعنی تصور میکنه؟ با اونا لذت میبره؟؟ من چیکار کنم؟؟ 🥺🥺😢

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
لطفا بیا عزیزم  درست گفتی  خیلی به تاریکی علاقه داره  یعنی تصور میکنه؟ با اونا لذت ...

گلم شاید فانتزی ذهنشه که تو تاریکی باشه.

اگه فانتزی نباشه ممکنه که خودارضایی کنه.

چون اونایی که خودارضایی میکنن انقدر قدرت تجسمشون میره بالا که تقریبا نمیتونن از رابطه واقعی لذت ببرن برای همین ممکنه این شیوه رو انتخاب کنن

درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...!
لطفا بیا عزیزم  درست گفتی  خیلی به تاریکی علاقه داره  یعنی تصور میکنه؟ با اونا لذت ...

بنظر من فعلا همراهش باش و با یه مشاور صحبت کن.

کسی که خودارضایی میکنه خودش بیشتر اذیت میشه چون عذاب وجدان داره. این کارش ازروی دوست نداشتن شما و رابطتتون نیست ولی اون عادت کرده معتادش شده.

باید کم کم کمکش کنی ترک کنه.

بنظرم با مشاور صحبت کن ولی تا اونجایی که من میدونم،زیاد تنهاش نذار که محیط و شرایطش فراهم بشه،سرشو گرم کن زیاد فکر نکنه به این چیزا،ورزش بره...

درک تفاوت ها،بزرگترین احترام است...!
بالاخره که نذار تنها باشه یا فکرش درگیرش بشه

بالاخره یه روزایی تنها میشه 

من الان نگران تنهاییش نیستم نگران اینم تو رابطه های خودمون بجای اینکه با من باشه با ذهن خودشه 

چون هم عاشق تاریکیه هم موقع ببخشید رابطه دهانی چشماشو میبنده 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹