2777
2789
عنوان

درد و دل

87 بازدید | 22 پست

بچه ها هر طرفو نگا میکنم دوستای بیخود میبینم

کل دوستام 3 تان . کلاااا 3 تا

همشونم از اینان که کارشون باید گیرت بیوفته تا بیان ولی من کارشون داشته باشم اصن ....

یکیشون که فقط برا اینکه تکلیفای فیزیکشو بنویسم میاد سراغم . 

یکی دیگشون در ظاهر خوبه ولی بین من و دوستای دیگش خیلی تفاوت میزاره . با اینکه وقتی حالش بده همیشه منم که کنارشم نه اونا . مثلا چی ؟ مثلا کامنتای منو که با جون و دل براش میزارم با ایموجی برگ و گل جواب میده و دوستای دیگشو با قربون صدقه ... خیلی چیز کوچیکه ولی دلم میشکنه

یکی دیگه هم که فقط همه بدبختیاشو میاره برا من که دلداریش بدم . ینی زنگ که میزنه میگم این باز اومد بدبختیاشو تعریف کنه . عب نداره من دوستشم وظیفمه ارومش کنم ولی خب اقلا 2 بار خوشحالیاتو بگو یا وقتی من میخام بات درد دل کنم توهم گوش بده

الان یه هفتس هیچ جا آن نشدم هیچکدومشون نیومدن بگن کجایی اصن زنده ای یا نه...

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

خیییلییی تنهام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا دیگه میخوام یه کاری براشون کنم میگم بزار برا خدا انجام بدم اشکال ندارع 

منم دقیقا مامانم هی بم میگه اینا اصن برا تو کاری نکردن چرا همیشه کارشونو راه میندازی 💔

ولی حس خوبی نیست ... 

منم دقیقا مامانم هی بم میگه اینا اصن برا تو کاری نکردن چرا همیشه کارشونو راه میندازی 💔 ولی حس خوبی ...

خداروشکر بهشون نیازی نداری  

اگه میتونی  توقع جبران و اینا نداشته باش و کاراتو برا رضای خدا انجام بده   و اگه نمی تونی خب قطع رابطه کن  اینحوری اذیت میشی 

بعضی وقتا دیگه میخوام یه کاری براشون کنم میگم بزار برا خدا انجام بدم اشکال ندارع 

اخه میدونی دردناکش کجاس؟

کمکم که نمیکنن هیچ . هی میخان بزننم زمین

یبار حالم درحد مرگ بد بود بش گفتم میشه بیای کمکم کنی سر امتحاان انلاین؟ گفت اره

اون امتحاتو برام حل کرد من 10 شدم اون 20 🙂

همون سوالا بود ... خودش 20 شد !!!!

خیلی سعی کردم ولی واقعا نیاز دارم به یکی ک وقتی حالم بده پیشم باشه

میدونی کلا دوست واقعی هر آدمی تو زندگی که همیشه با آدم باشه و دلسوز واقعی آدم باشه  فقط خانواده ادمه   چون خیلی دوستا  رهگذرن  یا اصلا میدونی نمیشه از کسی توقع داشت  

میدونی کلا دوست واقعی هر آدمی تو زندگی که همیشه با آدم باشه و دلسوز واقعی آدم باشه  فقط خانواده ...

💔چقد بده . بعضی وقتا دلم میخاس یکی بود مثل خودم که باش حرف بزنم رفیقم باشه . همسنم باشه .اصنم اهل رابطه با پسرا نیستم اصلا اصلا . دخترا که هم جنسن اینجورین واویلا پسرا چجورین💔

اخه میدونی دردناکش کجاس؟ کمکم که نمیکنن هیچ . هی میخان بزننم زمین یبار حالم درحد مرگ بد بود بش گفت ...

خب تو که اختیار زندگی خودتو داری میتونی دوستاتو عوض کنی    از تنها بودن نترس    میگه که هر چه آدم بیشتر احساس تنهایی بکنه احتمال اینکه یه رابطه احمقانه رو شروع کنه زیاده   الان این وضعیت تو به این حرف ربط داره  با ادمای دیگری ارتباط برقرار کن

💔چقد بده . بعضی وقتا دلم میخاس یکی بود مثل خودم که باش حرف بزنم رفیقم باشه . همسنم باشه .اصنم اهل ر ...

اره   از طرفی گاهی بعضی دوستا حرفاشون  و کارشون رو روحیه آدم واقعا تاثیر داره امیدورام به دوست خوب  سر راهت قرار بگیره گلم😘😘

خب تو که اختیار زندگی خودتو داری میتونی دوستاتو عوض کنی    از تنها بودن نترس     ...

ترس نه . نمیترسم ولی دوسش ندارم .

دوست جدید ع کجا بیارم🙁

با هرکی دوس شدم جز ضرر هیچی برام نداشت

اخه  نمره چیه ؟ واقعا چون درسم ازش بهتر بود تا فرصتشو پیدا کرد ضربه زد !!!!