سلام بچه ها کسایی که تنبلی تخمدان داشتن و باردار شدن چی خوردین و چیکار کردین که نتیجه گرفتین من ۴ ساله که دارم و اقدام جدیم دوساله برای بچه دار شدن ولی نتیجه نگرفتم ممنون میشم راهنماییم کنید
منم با یلدا جون موافقم،بعلاوه اینکه رازیانه بجوشون بخور،متفورمین،من سر دخترمم داشتم رفتم دکتر،کلومفین و اومید خوردم باردار شدم،الانم تنبلی دارم ولی چون میخام انشالا پسردار شم رازیانه نمیخورم،دیکه نمیدونم حامله بشم یا نه
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
استارتر منم تنبلی داشتم بعدسه سال باردار شدم دکتر بهم قرص اکتی درم داد تقویتی و عرق رازیانه هرروز نصف فنجان مصرف میکردم ورزش میکردم توخونه من لاغرم ۴۵ کیلو بودم ولی چون سقط داشتم تخمدانم تنبل شده بود فقط چارش بیخیالی وورزش وچیزای مقوی وگرمه اگه تو امکانت هست برو دکتر درسته طب سنتی جواب میده ولی طول میکشه دکتر بهم آمپول وقرص داد بعد سه ماه مصرف باردار شدم الان ۱۱ هفتمه دکترم میگفت این قرص وآمپول تقویتی تا یک سال بعد مصرف تخمدانارو تقویت میکنن