2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه لزوما

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

پول زیادشم خوب نیس همین که حقوقت از ۱۰ میلیون تو ایران بیشتر باشه میشه یع زندگی معمولی بدون دغدغه داشت.مطمعا باش کسی که پزشکی میخ.نه چه عمومی چع متخصص درامدش بیستر از این حرفاس

بله دیگه وقتی پزشک عمومی فقط میشینه میری پیشش از فاصله ۴ متری دفترچه‌تو میگیره بعد میگه دوتا استامنوفن نوشتم با یه شربت فلان، برا همین کارش ماهی ۳۰ تا ۵۰ تمن درامد داره فکر کن تخصصا چه پولی پارو میکنن😁

البته حقشونه، قبول شدن تو کنکور خیلی سخته، دو سال عمرمو گذاشتم تازه پزشکیم قبول نشدم، چنتا رشته پایینتر قبول شدم😪

نه ندیدیم ولی شما اولین نفرش باش چی میشه؟🤗

امشب دو بار تاپیک زدم اصلا یه نفر هم بازدید نکرد ..کاش میتونستم ۷ ساله ک روز و شبم پزشکیه..خیلی اطلاعات رفته بالا و حتی آمپول زنی رو خودم یاد گرفتم یعنی عاااشق پزشکی ام..گیر اینم کنکور شروع کنم میشه یا نه..جالبه حتی غیر پزشکی حاضر نیستم پیرا برم حتی توی ذهنم

امشب دو بار تاپیک زدم اصلا یه نفر هم بازدید نکرد ..کاش میتونستم ۷ ساله ک روز و شبم پزشکیه..خیلی اطلا ...

ایشالا موفق باشی نمیدونم من تجربه اینو نداشتم ولی امکان داره بتونی و ارزوتو دنبال کن

ولی عزیزم این امپول زنی که میگی کل پزشکی نیستا..

این بدبختا میرن کلی کتاب فیزیولوژیو اینا میخونن مغزشون دود ازش بلند میشه🤦🏻‍♀️امپول زدنو که همه میتونن بعد دو سه بار یاد بگیرن، دوست من میگفت ترم دوم پرستاریشون دوستاشون بهم امپول میزدن که یاد بگیرن😐😂