سلام ببخشید بچه ها من یه سوال دارم لطف بد برداشت نکنید چون زیاد نمیدونم ازتون میپرسم این ک هروقت شوهرتون خواست قبول کنید و هیچوقت نه نگید خوبه آخه من حس میکنم شوهرم پرو شده اصلا بهم محل نمیدی به حرفم گوش نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه میخواد همش خوبه ینی حسابی دلبری کردی و بهت جذب شده
اما همیشه ام دراختیارش نباش چون تکراری میشی
یکم شیطنت قاطیش کن و تنوع ب خرج بده اینطوری دیونت میشه
یجورایی نقطه ضعف اقایون همینه
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
والا مگه جوونی براشون باقی می مونه اصلا، غش میکنند، البته نمیدونم، شوهرا شما هم اینجورن؟؟؟؟
ن متاسفانه شانس نداشتم تو این مورد شوهر منو ول کنی همش میخواد
تازه وسط مسطا هم پامیشه چایی میزاره تنقلات میاره غذا گرم میکنه میگه بخور جون بگیری تا باز بخوام
خدانکنه ی روز نره سرکار
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم