2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 22885 بازدید | 142 پست
اسی جان راهکارش همینه، گوش کن درست 😀😀😀😀

عاره خیلی جواب میده  تازه تو جاهای دیگم جوابه

مثلا شوهرم ب اونجا نمیرسونه ک چیزی بگه یا کاری کنه ک من قهر کنم چون میرم خونه مامانم و شب میمونم

خودش  دلش تنگ میشه ی قانونیم داریم که اگه بعضی روزا ک خونه باشه و خیلی بخواد باید ناهار باید بپزه ظرفارم بشوره  کلا میشه به طریق گوناگون سواستفاده کرد

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
ینی صبحونه حتما باید عسل با کره بخوره تخم مرغ اب پزم میخوره خخخ

وای شوهر من

بش گفتم لقمه هاتو کمتر کن مثلا تخم مرغ میخوری عسل نخور تحقیق کردم ضرر داره(الکی مثلا )

زل میزنه تو چشای من تو لقمه تخم مرغش عسل میریزه میخوره  قورتش ک داد میگه میخوام

اینا اینطورین ک نابودمون کردن خواهر

اینا فتنه گرای اسرائیلن   

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا حالا نشد یه بار بیوفته دنبالم.سرده برعکس من. کلا خانوادگی سردن😐

بهش چیزای گرم بده طبعش گرم شه یکم زمان میبره ولی جواب میده

عزیزم چند وقته ازدواج کردین مگه، چه شوقی داره 

دوسال ولی خب اختلاف سنی مون زیاده

میلش ب اندازه پسرای 20سالس  میگه بعداز ازدواج حس میکنم ممکنه هرسال کمتر ک هیچ بیشترم بشه  تو خودتو اماده کن 

تو دست منو از پشت بستی لنتی  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من کوچیکتم