2777
2789
عنوان

شوهرمو.....

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 39 پست

ماشین

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ واحد هستش یکیشو شوهرم یکیشوبرادرش

واحد آپارتمانی؟

یا شرکت اتوبوس رانی خط واحد منظورته؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

چقد پول دارین و میخواین هزینه کنین؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
یک میلیارد وخورده ای

پول هاتون رو جمع کنین ب جای اینکه ی ماشین دیگه بخرین...ضمن اینکه ماشین سنگین هزینه نگهداریه خ بالایی داره..ب جاش یه بیل مکانیکی بخرین درآمدش خارج از تصوره...این پیشنهاد واسه کسایی هس ک میخوان با ماشین آلات کار کنن...ضمن اینکه بیل مکانیکی کلاسش خ بالاتر از ماشین سنگینه...و ب قولی تو سر میزنن واسه بیل مکانیکی و راننده ش...

در مورد خونه هم باتوجه ب اینکه یه سری گشایش های اقتصادی در سطح بین الملل و رفع تحریم ها از طرف امریکا در اینده ن چندان دور خواهیم داشت روند حرکتی دلار کاهنده ب سمت ۲۴ تومن و بعد ب صورت ریزشی ب سمت ۲۰ تومن ودر قیمت۲۰تومن تثبیت خواهد شد با همه این تفاسیر میتوان نتیجه گرفت ک ما تورم کاهنده و مسکن وارد رکود تورمی خواد شد ب زبان ساده تر یعنی اینکه  خرید و فروش نمیشود از طرفی اگر شما بودجه ۱۴۰۰را بررسی کرده باشید ردیف بودجه ای برای طرح های عمرانی بسیار پایین در نظر گرفته شده است..ب زبان ساده تر یعنی اینکه مسکن جاییی نخواهد رفت...

(این نظر کارشناسی شده یک اقتصاد دان خبره ست ک بهتون منتقل کردم)