دوستان ۲ سال پیش شوهرمو وبرادراش باهم شریک بودن .وشوهرم از ۱۵ سالگی با صداقت براشون کار کرده بود ..بعد که خواستن جدا شن بزرگها سهم بیشتری برداشتنو وبه شوهرمن خیلی کم دادن ..حالا شوهرم با اینکه سهمش کمتر از اونا بود اندازه ی اونا کار کرده وامسال میخواست یه ماشین سنگین دیگه بخره برادراش هم خیلی حسودی میکنن بهش ..حالا برادرشوهرم گفته به شوهرم بیا بریم بجای ماشینت واحد بخر..حالا من به شوهرم میگم اونا میخوان تورو گول بزنن میبینن داری پیشرفت میکنی ماشین بهتره...حالا به نظر شما واحد بهتره یا ماشین ؟؟؟
قطعا ماشین بهتره.....واحد بخره انگار ولش رو یه جا گذاشته راکد بمونه چون احتمالش کمه قیمتش بره بالا و حتی اگ بره بالا نمی ارزه......ولی اگ ماشین بخره میتونه با ماشین کار کنه درامد ثابت داشته باشین و با پس انداز درست یه واحد ایشالا بخرین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درامد مداوم بهتر از یه ملکه ک قیمتش ثابته یا نهایت ب زور بعد چن سال پیشرفت میکنه
ماشین سنگین اگ مدام کار کنه تو سال پول دو تا واحد درمیاره
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰