2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیو مینویسم،تورو خدا یکی کمکم کنه،سلام بچه ها،خوبید،الان با چشمای گریون مینویسم،فقط ی خواهش ازتون میکنم قضاوت نکنید منو،واقعا حالم بده،

من ۲۷سالمه،سال ۹۳عقد کزدم و ۹۷عروسی،الانم طلاق گرفتم.داستانشم خیانت ایشون بود و بیکاری و..خودم کارمند رسمی هستم.بگذریم ک چقدررر شکستم سر این قضیه.

بعد اون ی اقایی اومد توزندگیم من خیلی تنها بودم بچه ها،ادعای عشق کرد و دوست داشتن،بعد فهمیدم زن داره،گفت بخدا داریم جدا میشیم شرایطم مث خودته،اما دیدم نه داره باهاش زندگی‌میکنه به یه بدبختی و جون دادنی ازش جدا شدم خدا میدونه که چقدر عاشقش بودم،به صورت خیلی اتفااااقی همون روزا ک حالم بد بود،یه نفر اومد گفت من دوستت دارم و...منو یه جا ک رفته بودم خونه بپرسم دیده بود،مهندس اونجا بود،من خداییش نمیخاستم برم تو رابطه،بهش گفتم من یبار جدا شدم گفت برام مهم نیست من عاشقتم،

ولی من حسی نداشتم میترسیدم،۴-۵ماهی من کم محلی میکردم و بهش میگفتم من موندگار نیستماااا،من میترسم از عشق و عاشقی،بچه ها اینجا اشتباه خودم بود(اون اقا ک زن داشت و من ازش جدا شده بودم پیام داد و گفت ی کار واجب باهات دارم نیایی عکستو پخش میکنم باید یبار ببینمت و من رفتم و متاسفانه ایشون منو تعقیب کرده بود و دید)😔😔😔😔😔

من براش گفتم ،باورتون میشه حتی اون موقع هم منو دلداری میداد گفتم برو فکر بد میکنی رو من تو،گفت نه بهت حق میدم و بذار کنارت باشم.خیلی دوسم داشت و من قدر ندونستم.

از اون روز به بعد من عاشقش شدم،خودش فهمید،اونم دوسم داشت و به خانوداشم حتی گفت من با خواهرش در ارتباط هم بودم.

اما زیاد دعوا میکردیم من اعصاب درست و حسابی ندارم،اونم نداشت.

راستش اخرین دعوامون ماه پیش بود از اونجا یهو گفت نمیخامت اینهمه تو گفتی منو نمیخایی نوبت منه،اصرار کردم گریه کزدم موند،الان باز رفته،اصرارش میکنم میگه نمیخامت دیگه ولم کن😔😔😔😔من ادم مغرووور،به چه روزی افتادم.

از تنهایی میترسم😔😔از اینکه نباشه میترسم😔بچه ها کمک.سرزنش نکنید فقط کمک

عزیزم تو ب هیچکدوم ازین گزینه ها علاقه نداشتی

فقط چون روحیت حساس بود دوست داشتی ی جنس مذکر کنارت باشه

ک هرکدومم ب درد نخور بودن

خودتو نباز خیلی زود وارد رابطه شدی

بعدشم میگفتی پخش کن و بلاکش میکردی(الان 2021هستیم عکسای هیشکی ب درد نمیخوره و همجا پره عکسه

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به فکر خودت باش اونو ک میگه نمی خوامت ولش کن بزار بره ب زور نگهش ندار.همه اشتباه میکنیم تو زندگی خودتوسز زنش نکن و از تنهایی هم نترس خدا بزرگه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

تقصیر خودته هی از ایت رابطه دراومده رفتی تواون یکی 

بعدم تو هررابطه ای نباید عاشق شد توکه انقدزودرنج و حساسی چرا پس باخودت اینجور میکنی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

تنهایی وحشدناکه خیلی وحشدناکه . اینکه فکر کنی باقی عمرتو بی کس بگذرونی نابودی می کنه . 

ولی تو هم شرایط می تونه بهتر شه . هم شاغلی و هم مستقل . 

هنوز جوونی و فرصت زیاده . 

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

الان خوب چی؟  خودت هم می دونی باید ولش کنی. کسی که تو رو نخواد نمی خواد و باید رها ش کنی. سخته؟ می شکنی؟ می ترسی؟ و هر چی دیگه. باشه.  بزار بترسی بزار تنها شی بزار بشکنی.  چاره ای نداری. دلت برای خودت نسوزه.  انتخاب های اشتباه پشت سر هم داشتی باید تاوانش رو بدی. خدا کنه تاوان همه چیز همین قدر باشه. 

من فقط بهت میگم که بخودت احترام بذار.

اونقدر احساسات قلبی بهت غلبه کرده که عزت نفستو فراموش کردی.‌

الان فقط میخای باشه. اصلنم مهم نیست که بپاش بیفتی و این خیلی بده. دور از جون مگه برده ای؟؟

بنابراین غرورتو دریاب و عزت نفستو احیا کن ، بخودت احترام بذار..

بعدتر صرفا از روی احساسات عاشق نشو و حتما منطق و غرور و شخصیت خودتم لحاظ کن عزیزم. برات از خدا ،آرامش قلبی و شادی همیشگی و همدمی مطمئن و متعهد و مهربون ، آرزو میکنم.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
من فقط بهت میگم که بخودت احترام بذار. اونقدر احساسات قلبی بهت غلبه کرده که عزت نفستو فراموش کردی.‌ ...

عزیزم،اخه خیلی من اشتباه کردم ،۵ماه واسم جونشو میداد من دوسش نداشتم میگه خیلی اذیتم کردی الان دیگه حسی ندارم.میگم خدا این شانسو که بهم دادم ازم گرفت😔😔😔

عزیزم،اخه خیلی من اشتباه کردم ،۵ماه واسم جونشو میداد من دوسش نداشتم میگه خیلی اذیتم کردی الان دیگه ح ...

یعنی خودم باعثش شدم.خودم لعنت به خودم که رفتارام دست خودم نیست لعنت به خودم ک گندم

عزیزم،اخه خیلی من اشتباه کردم ،۵ماه واسم جونشو میداد من دوسش نداشتم میگه خیلی اذیتم کردی الان دیگه ح ...

هیچ میدونی هر چی تقلا کنی، نتیجه عکس میده؟!

یه مدت پیگیری نکن و از تقلا دست بردار.

یقینا خدا انچه که به صلاحت باشه رو در پیش روت قرار میده.مطمعن باش. یه مدت بخودت فکر کن، بخودت برس، بخودت محبت کن، با خودت خلوت کن ، اجازه بده غرور از بین رفته ت ترمیم بشه.

گاهی سکوت و بیخبری نتیجه بخش تره. 

یعنی خودم باعثش شدم.خودم لعنت به خودم که رفتارام دست خودم نیست لعنت به خودم ک گندم

گند نیستی، باور کن ترمیم این رابطه به صلاحت نیست .چرا؟ چون تو تمام غرورتو شکستی و عزت نفستو نابود کردی..

اگرم برگرده در دراز مدت نمیتونی روش حساب کنی همیشه هم یه حس ناخوشایند التماس کردن و بپاش افتادن ته قلبت باقی می مونه.

بخودت فرصت بده. حس خوب اینه که عاشق کسی بشی که دیوانه وار عاشقته.. نه اینکه عشق و توجه رو التماس کنی عزیز دلم..

مطمئنا اگر احساسات و عشق ایشون راستین بود ، هرگز فروکش نمیکرد..

مگر اینکه به دلایل دیگه ای ،نقش عشاق رو در برهه ای از زمان براتون بازی کرده و حالا هم دیگه از ادامه بازی این نقش خسته شده.

عشق واقعی هیچوقت کمرنگ نمیشه ، عاشق هرگز از عشق ورزیدن خسته نمیشه.