2777
2789
عنوان

معاینه لگن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 41 پست
متاسفانه دست خودت نیس😂 طبیعی اجباریه مگه اینکه مشکل خاصی داشته باشی بفرستنت سز البته شایدم دکترت ...

پول داشته باشی دست خودته😅میری بیمارستان خصوصی و سزارین میشی خلاص😆

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول داشته باشی دست خودته😅میری بیمارستان خصوصی و سزارین میشی خلاص😆

هی خواهر من از دیدگاه خودم گفتم🥴

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
وای برای همه‌حامله ها معاینه میکنن یعنی؟

طبیعی باشی ک بهله   سزارین ولی نه 

بارداری ک فقط هفته های اخر یبار معاینه میکنن ببینن برا طبیعی خوبی یا نه بعدشم میره روز زایمان ک     

چرا ماماها هیچی بلد نیستن😓

وای نمیدونی چه حال بد و چندشی بود

اصلا نمیخوام تصور کنی

ایش اوق

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
طبیعی باشی ک بهله   سزارین ولی نه  بارداری ک فقط هفته های اخر یبار معاینه میکنن ببینن ب ...

سزارینم معاینه میشه

من سزارین میخواستم بشم،گفتن اختیاری نیست

بیمارستانم خصوصی بود تو شهرستان

۸ساعت درد کشیدم تهش سزارین شدم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
من سر اولی دکتر مطب معاینه کرد درد نداشت،بیمارستان ماما معاینه کرد کلی جیغ زدم

بله منم وقتی ماما نعاینه کرد درد داشتم وقتی بهش گفتم گفت دارم کمک میکنم زود تر دنیا بیاد راستم میگفت دهانه رحمو تحریک میکنن

طبیعی باشی ک بهله   سزارین ولی نه  بارداری ک فقط هفته های اخر یبار معاینه میکنن ببینن ب ...

من اصلا نمیدونستم ولش کن بچه نمیخوام 😐😐😐آخه دربه در دنبال حس ششم بودم که بفهمم باردارم یانه 

یه روزی همه چی درست میشه⁦☹️⁩
سزارینم معاینه میشه من سزارین میخواستم بشم،گفتن اختیاری نیست بیمارستانم خصوصی بود تو شهرستان ۸ساع ...

خب عزیزم از اولش ک نمیخواستن سزارین کنن وگرنه اونایی ک از قبل میدونن سزارینن کاری ندارن با اون پایین ک