2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگل کن شجره نامه ش میاد بالا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

قاضی شهریاری: پدر خرمدین اعتراف کرده است سال 90 دامادش و 97 دخترش را به قتل رسانده است

سرپرست دادسرای جنایی تهران:

🔹پدر بابک خرمدین اعتراف کرده است که ابتدا در سال 90 داماد خود و بعدها در سال 97 دختر خود را هم به قتل رسانده است.

🔹 پدر بابک خرمدین درخصوص نحوه قتل دختر و داماد خود هم گفته است آنها را نیز با همین روش به قتل رسانده و سپس برای رهایی از اجساد آنها را تکه تکه کرده و هر کدام را در جایی رها کرده است./فارس

🎤 @akhbar_mhem

مگه دسترسی به گوگل نداری ؟؟😐

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

مگه دسترسی به گوگل نداری ؟؟😐

زدم

یه توماری اومد بالا حوصلم نمیکشه😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

سر در نیاوردم😐

کارگردان تئاتر بوده مث اینکه

ننه باباش کشتنش جسدشو تیکه تیکه کردن انداختن تو زباله

بعد باباش اعتراف کرده من ده سال پیش دختر چ دامادمم همینطوری کشتم

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
کارگردان تئاتر بوده مث اینکه ننه باباش کشتنش جسدشو تیکه تیکه کردن انداختن تو زباله بعد باباش اعترا ...

😐😐چرا؟

خلاصه ک چشام دنیاییه