2777
2789
عنوان

کشیدن دندان

288 بازدید | 20 پست

بچه ها من امروز 8صبح دندونم کشیدم اما تاالان خونریزی قطع نشده چکارکنم درضمن عفونت هم نداشت ک کشیدم، گاز استریل هم گذاشتم اما دیگه داره حالم بد میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت قورمه بردار

کباب کن خنک شد بذار روش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میشه روز اول؟ چون خوندم ک از روز دوم شستشو دهید 

آره میشه

چن بار این کارو بکن

بعدم تخم مرغ آبپزو بذار روش تموم میشه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

طبیعیه، تا ۲،۳ روز هم ممکنه خون آبه جتی داشته باشه، حساس نشو، چیزای خنک بخور، بستنی بخور، یخ بزار رو صورتت خوب میشه..منم شنبه جراحی کردم فک پایینمو،دندون عقلم تو فکم بود   

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

چایی نپتونو خیس کن بذار روش تف کن خونو بدتر میشه تو دستمال یخ بذار از روی صورت بذار محل کشیدگی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب