2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 12 پست

من ماه چهارم بارداری هستم اخراشه از اول معده درد داشتم ماه پیش دکترقرص پنتومید ۲۰ داد خوردم هیچ فرقی نکردم معدم پف میکنه انگار توش سنگ گذاشتن گلوم انگار یه چیزی گیر کرده دیگه کلافه شدم  نمیدونم چیکار کنم دکتر میگه اگه خیلی درد نیکنه باید بستری بشه چون چندماه مونده به زایمانت داغون میشی نمیدونم کسی هست مثل من باشه بگید چی کار کنم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من سر اولی اینجوری بودم هر روز زیر سرم تا ۷ ماهگی یکم بهتر شدم تونستم غذا بخورم ، الان هم اینجوریم دیروز فقط ۴ بار آوردم بالا ، امروز b6 خوردم بهترم ، غذاهای سرخ کردنی و سنگین نخور بیشتر آبکی بخور و میوه هم زیاد بخور  

خدایا !!!!!!!!!
اره من سر اولی اینجوری بودم هر روز زیر سرم تا ۷ ماهگی یکم بهتر شدم تونستم غذا بخورم ، الان هم اینجور ...

اصلا چنان معدم ورم داره از شکمم بیشتره انگار یه سکه مورب وسط گلوم گذاشتن نه میره بالا نه میره پایین داغون شدم این همه میگن سه ماه دوم خیلی بهتر میشه اما نشد

من سر اولی تو ۵ ماهگی معده ام خونریزی کرد بعد یک شربت دکتر بهم داد بعد غذا میخوردم اسمش شربت معده بارداری هست داروخانه ها دارن اون رو که میخوردم روزی ۳ بار بهتر شدم به دکترت بگو و از اون بخر

خدایا !!!!!!!!!
اصلا چنان معدم ورم داره از شکمم بیشتره انگار یه سکه مورب وسط گلوم گذاشتن نه میره بالا نه میره پایین ...

نه عزیزم من و تو بدویاریم من صبح ها که تا روز آخر با اوق بیدار میشدم می‌پریدم دستشویی ، خداشاهده تا روز آخر اغراق نمیکنم ، ب۶ خوردی ؟ بهترت نکرد؟

خدایا !!!!!!!!!
من سر اولی تو ۵ ماهگی معده ام خونریزی کرد بعد یک شربت دکتر بهم داد بعد غذا میخوردم اسمش شربت معده با ...

اونم خوردم فرقی نداره المنیوم ام جی اس نداره مخصوص بارداری الان یعنی باید برم بستری شم😔

ب۶ خطر نداره بخور ببین بهتر میشی بعد برو من سر قبلی و هم این خوردم ، امروز خیلی بهترم دکتر برام نوشت ...

۶ باید برم س‌ونو انومالی بد فک کنم دیگه بده دکتر ویتامین اینا چون میگن پنج ماه به بد میدن ویتامین نمیدونم بعضیا حامله میشن هیچ کس نمیفهمه شادو شنگولن شانس ما اینجوری شده😢😂