2789
عنوان

تولدم مبارک 🎈

195 بازدید | 28 پست

امروز تولدمه و خیلی دلم گرفته

آخه از صبح که بیدار شدم همش منتظر تبریک بودم 

همین الان مامانم گفت راستی تولدت مبارک از پیام رایتل یادم افتاد 

بابام دیروز بهم تبریک گفت چون ممکن بود یادش بره داداشم که اصلا یادش نبود 

دوست و رفیقی هم ندارم که بهم تبریک بگه جز یه دوست که اونم خبر نداره تولدم کی هست 

هرسال میزان نزدیک ترین جمعه به تولدم جشن بگیرن که بابام سرکار نباشه ولی من دوست دارم همون روز برام جشن بگیرن 

خواسته زیادی دارم؟ بنظرم اینجوری حس و حالش میره

ببخشید سرتونو در آوردم ولی الان که درد و دل کردم خیلی سبک شدم آخه فقط اینجا میتونم حرفهای دلمو بزنم 😢

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ﺷﺎﺩﯼ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺗﻘﻼ ﮐﻨﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺷﮑﺎﺭ ﮐﻨﯽ،ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ‎ ‎ﺍﺕ ﺑﻨﺸﻴﻨﺪ،ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ‎ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

تولدت مبارک‌ عزیزم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

خیییلی مبارک عزیزم 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مبارکت

مرسی عزیزم

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف

تولدت مبارک😍❤

مرسی

الهی پدر و مادر منم زیاد برا من تولد گرفتن رو نمیدونن. میگن این چه رسمیه ولی برا داداشم گرفتن البته من متاهلم اون مجرد

تولدت مبارک ۱۰۰۰ به این سال ها 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

چن ساله شدی؟