2777
2789
عنوان

حشره برنج🤢🦗🦟🐝

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست

اگ کرم نزده باشه نمک زیاد بزن بهش بزار جلو افتاب پهنش کن

ولی اگ کرم زده بریز دور

ازین ب بعد برنجاتو تو جای مرطوب نزار 

اطراف خونه رو سم بریز چار گوشه خونه رو زیر کابینتا رو وگرنه زندگیتو حشره برمیداره برا منم ایجور شد فقط سم ریختن درمانش میکنه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر؟

نصف بسته نمک برا هف هش کیلو بدنج

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

ببین گلم قرص برنج خطرناکه مال منم این اتفاق افتاد حتما اولین کاری که میکنی کیسه های برنجتو تو آفتاب تو سینی به ترتیب پهن کن تا حشره ها برن بعد تو سطل برنج به ترتیب برنج و نمک و قرص سیر بنداز یا فلفل خشک قرمز تمام خونه رو جارو برقی بزن و حشره کش کامن بزن تمام حبوبات و آرد که تو کابینتا داری رو بررسی کن و تو یخچال بزار خیلی حشره های چندشی هستن کرمشون از خودشون زشتتره

من هیچ سالی نداشتم امسال داشتم فکرکنم چون هوا خیلی زودگرم شد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

منم میتونم یه سوال بپرسم

ماچن تا کیسه برنج رو مدتیه توی پارکینگمون نگه داری میکنیم روی زمین نزاشتیم فقط بیرون از محیط داخل خونس واونجا هم گه گاهی گرت وخاک میشینه ممکنه خراب شه؟اگه یه ذره نور افتاب از نور گیر رو کیسه برنج بیفته خراب میشه؟

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است
اوووه چه بزرگم شدن ذلیل شده ها۹😐😐 بزار تو افتاب ده دیقه بمونه.بیشتر نه هاااا برگ‌گردو پوست پرتقا ...

مرسی عزیزم

برا ما خیلیبیشتر از تو عکسه

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍
تو خونه تو کابینت

بهتره یه جای خنک و روشن بزاری

حشرات تو جای تاریک و گرم و مرطوب سریع تکثیر میشن

In God We Trust🙏🙏אנו סומכים על אלוהים🙏🙏توکلت علی الله🙏🙏Confiamos en Dios
ببین گلم قرص برنج خطرناکه مال منم این اتفاق افتاد حتما اولین کاری که میکنی کیسه های برنجتو تو آفتاب ...

یعنی ممکنه به اب وهوا ربط داشته باشه ؟تاحالا به همچین موردی برخورد نکردم اب وهوای ما که کوهستانیه چهارمحالیم

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است