2777
2789
نه خانومم من برا بحث سلامتی و تقویت اعتماد به نفس و رهایی از درون آلوده م دنبالشم .‌دنبال خدایی نکرد ...

خانم خودتی این یک😐..دوم ارامش روح با نماز و قران ب تعادل برسون بهت قول میدم که تعادلی می یابی بی نظیر

خانم خودتی این یک😐..دوم ارامش روح با نماز و قران ب تعادل برسون بهت قول میدم که تعادلی می یابی بی نظ ...

شما اقایی؟اوکی . ممنونم از راهنماییتون . ولی تو دنیایی که من اشرف مخلوقاتم روح و جسمم باید تعادل داشته باشه . امیدوارم منظورم رو بفهمی گلم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانم خودتی این یک😐..دوم ارامش روح با نماز و قران ب تعادل برسون بهت قول میدم که تعادلی می یابی بی نظ ...

الان تاپیکاتون رو چک کردم . عذر میخام شما آقایی الان متوجه شدم . ولی تاپیکای شما هم از طریقت و عرفان زده شده 

ان شاءالله

شما اهل عرفانی؟یه هم کلاس داشتم صوفی بود و افکار ناب .هیچوقت فرصت نشد باهاش بتونم سر مسأله خداشناسی و اتصال صحبت کنم . حیف و صد حیف که زود گذشت بودن در کنارش و من حتی یه نکته از ایشون نتونستم .....

الان تاپیکاتون رو چک کردم . عذر میخام شما آقایی الان متوجه شدم . ولی تاپیکای شما هم از طریقت و عرفان ...

خواهش می کنم شوخی کردم اره من خودم عاشق عرفان هستم در نی نی سایت واسه همین اومدم اکثر مطالب چاکر اینا نظر میدم مطالعه هم دارم اما بازم خیلی عقبم عرفان واقعا بی انتهاست هر مرحله که می رسی خدا رابیشتر حس می کنی امیدوارم اون عشق خدا شامل حالت بشه بی نظیره زندگیت 

شما اهل عرفانی؟یه هم کلاس داشتم صوفی بود و افکار ناب .هیچوقت فرصت نشد باهاش بتونم سر مسأله خداشناسی ...

اهلش که حدودا علاقه دارم بهش صوفی نیستم بدون استاد خودم مطالعه می کنم

خواهش می کنم شوخی کردم اره من خودم عاشق عرفان هستم در نی نی سایت واسه همین اومدم اکثر مطالب چاکر این ...

فکر میکنم خیلی درونم غوغاست و برای رسیدن بهش راه طولانی در پیش دارم . من غبطه میخورم چطور می توانم یه انسان باشم ولی متصل نباشم و ترکی از خالقم نداشته باشم . عاشق خدا هستم ولی بازم زیاده

اهلش که حدودا علاقه دارم بهش صوفی نیستم بدون استاد خودم مطالعه می کنم

خوش بحالتون . از نظر من دین محدود نیست و هر کسی از هر فرقه مسلکی یه رشته نابی داره برای اتصال . محدودیت انسان رو قطع می کنه با زنجیره اصلی 

فکر میکنم خیلی درونم غوغاست و برای رسیدن بهش راه طولانی در پیش دارم . من غبطه میخورم چطور می توانم ی ...

ببین مولانا 36ساعت پایکوبی عارفانع میکنه که خدا رو ببینه فکرشو بکن 36ساعت بعد 36ساعت می افته زمین می خنده میگن چرا می خنده میگه من خیلی احمق بودم خدا تو وجودمه خودم. نمی دونستم فقط چگونه بهش وصل شم

خوش بحالتون . از نظر من دین محدود نیست و هر کسی از هر فرقه مسلکی یه رشته نابی داره برای اتصال . محدو ...

دقیقا هرجور با خداا باشی اون قبول داره هر زبانب هر حالتی اصلا عبادت عارفانه جذاب تره یه عارف نیم ساعت یه نماز چهار رکعتی می خونه چون اولا حواسش کامل هست دوم بخ یاد خدا تا اخرش گریه می کنه بعد نماز یه حال عجیبی داره از خود بی خوده اما منو شما دو دقیقه با هیچ حسی نماز می خوانیم خودت قضاوت کن

دقیقا هرجور با خداا باشی اون قبول داره هر زبانب هر حالتی اصلا عبادت عارفانه جذاب تره یه عارف نیم ساع ...

لطفا اینجا بیشتر عقایدت رو با من به اشتراک بذار. ممنونم

لطفا اینجا بیشتر عقایدت رو با من به اشتراک بذار. ممنونم

والله چیز خاصی که انجام ندادم رمضان خیلی عالی بود تونستم یه برگشت بزنم به نظر من قران و هر روز بخون و اصلا ترک نکن تفسیر معتبر بیاب بخون وو تدبر کن سعی کن بهش عمل کنی حدیث های پیامبر و بخون شعرهای عارفانه که خیلی عالیه نماز شب و نماز اول وقت . ذکر و یاد خدا کتاب اذکار هست ..دروغ و غیبت ترک کن اونی ک واسه خودت می خواهی واسه بنده های خدا هم بخواه ببخش صدقه بده هر کاری را واسه خاطر خدادل انجام بده یا دوری کردنت هم به خاطر اون باشه...اینارو مدام انجام بدی خود ب خود خدا رو حس می کنی بخدا اصلا بی انکه خودت بدونی شدیدا خدا در لحظات زندگیت خودشو نشون میده با نشانه و علامتی و حس و حالی پیدا می کنی غیر قابل وصف این مرام عرفانه به طور کلی البته خیلی عمیق تر ازایناست قطعا