2777
2789
عنوان

بدقولی همسر

185 بازدید | 9 پست

سلام من تازه واردنی نی سایت شدم میخواستم مشکلاتموباشمادرمیون بزارم ممنون میشم کمکم کنید.من دوسال که ازدواج کردم ودرس میخونم باشوهرمم مشکلی ندارم،شوهرم بچه خیلی دوس داش ازموقعی که عروسی کردیم میگفت بیاریم ولی من نمیخواستم ولی انقدراصرارکردراضی شدم امامتوجه شدم که باردارنمیشم وکلادیگه بچه دارشدن و ول کردم تااین که بعدازیک سال حامله شدم شوهرم خیلی خوشحال شدبرامم همه کارمیکنه ولی بهم قول دادکه خونمونودوخوابه کنیم بخاطربچه حالاالان میگه گرون شده بایدوسایل بچه ام تواتاق خودمون بچینیم منم خیلی ناراحتم وهمش گریه میکنم.شمابگین چیکارکنم

وخدایی هس درهمین نزدیکی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب اینکه ناراحتی نداره بنده خدا وثقش نمیرسه

اگه اتاق خوابتون بزرگه میتونید از پارتیشنای چوبی استفاده کنید ی طرف وسایل خودتون ی طرفم برا بچه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
خوب اینکه ناراحتی نداره بنده خدا وثقش نمیرسه اگه اتاق خوابتون بزرگه میتونید از پارتیشنای چوبی استفا ...

اتاق خودم تخت وکمدومیزارایش جای زیادی گرفته 

من خودم کاملادخترقانعی هسم هیچ وقت بهش فشارنباوردم اماالان خیلی ناراحتم چون بهم قول داده بودحتی گفت بیمارستان خصوصی میبره ولی الان شرایطشونداره من بازم گفتم عیبی نداره خب منم میخوام اگه خونه وعوض نکنه فقط وسایل لازم وبخرم وتخت وکمدنخرم چون جانمیشه که