2777
2789
عنوان

عفونت واژن 😭

209 بازدید | 17 پست

بچه ها من هر سری درمان میشم با شیاف کلیندامایسین و یک سری دارو دیگه اما بعد از نزدیکی دوباره خارشم شروع میشه ، ممکنه همسرم قارچ داشته باشه؟؟

خدایا شکرت💜

خب اونم یه چکاب بره.منم بعد رابطه اینجوری میشم.

گوشم نمیکنه بره دکتر

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید باهم درمان شین یه دکتر من میرفتم واسه شوهراشونم دارو میداد😶

چقدر خوب ، من سه باره که دارم درمان میشم ، خوبه خوبم تا اینکه بعد نزدیکی دوباره علائم میاد سراغم ، باید برم دوباره دکتر

خدایا شکرت💜
چقدر خوب ، من سه باره که دارم درمان میشم ، خوبه خوبم تا اینکه بعد نزدیکی دوباره علائم میاد سراغم ، ب ...

من تعجب کردم چون طرفو ندیده دارو میداد ولی خب خوبه دیگه واسه مردایی که خودشون دکتر نمیرن حداقل زن عذاب نکشه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
عزیزم منم یه مدتی خیلی عفونت میگرفتم شبا فقط دامن پوشیدم بدون لباس زیر ۱ ساله دیگه عفونت نگرفتم الب ...

من کلا یک سالی میشه دیگه شرت نمیپوشم تو خونه اما همینکه چندساعت میرم بیرون شلوار میپوشم دوباره خارش میگیرم ، 

خدایا شکرت💜
منم حتی جرئت نمیکنم بهش بگم چون میدونم نمیره ، خودم ب دکتر بگم واسش دارو میده؟؟

فکنم آز میگیرن.

همکارش همینجوری بود زنش کلی دکتر و دارو ولی عفونتش درمان نمیشد.دکتر آز میده برا شوهرش میبینه مشکل از اونه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
فکنم آز میگیرن. همکارش همینجوری بود زنش کلی دکتر و دارو ولی عفونتش درمان نمیشد.دکتر آز میده برا شوه ...

بخدا خسته شدم انقدر رعایت کردم 😭 میرم دکتر انشاالله ، چون ماه دیگه میخوام اقدام کنم باید درمان شیم

مرسی عزیزدلم ❤

خدایا شکرت💜