pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 عنوان عفونت واژن 😭 207 بازدید | 17 پست بچه ها من هر سری درمان میشم با شیاف کلیندامایسین و یک سری دارو دیگه اما بعد از نزدیکی دوباره خارشم شروع میشه ، ممکنه همسرم قارچ داشته باشه؟؟ خدایا شکرت💜 1400/02/29 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 خب اونم یه چکاب بره.منم بعد رابطه اینجوری میشم.گوشم نمیکنه بره دکتر چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 باید باهم درمان شینیه دکتر من میرفتم واسه شوهراشونم دارو میداد😶 حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 خب اونم یه چکاب بره.منم بعد رابطه اینجوری میشم. گوشم نمیکنه بره دکتر منم حتی جرئت نمیکنم بهش بگم چون میدونم نمیره ، خودم ب دکتر بگم واسش دارو میده؟؟ خدایا شکرت💜
پیشیار عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3153 عزیزم منم یه مدتی خیلی عفونت میگرفتم شبا فقط دامن پوشیدم بدون لباس زیر ۱ ساله دیگه عفونت نگرفتمالبته شوهرم کاملا رعایت نکانت بهداشتی رو میکنه.
pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 باید باهم درمان شین یه دکتر من میرفتم واسه شوهراشونم دارو میداد😶 چقدر خوب ، من سه باره که دارم درمان میشم ، خوبه خوبم تا اینکه بعد نزدیکی دوباره علائم میاد سراغم ، باید برم دوباره دکتر خدایا شکرت💜
maman_kocholo99 عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 642 منم حتی جرئت نمیکنم بهش بگم چون میدونم نمیره ، خودم ب دکتر بگم واسش دارو میده؟؟ اره ب دکتر بگی ب دوتاتون قرص میده
pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 عنبرنسارا دود کنین خ خوبه دود کردم با وجود بوی بدش ، خوب بودم اما چندساعت بعدش دوباره خارش گرفتم شدید ، حالا رفتم پماد کلوتریمازول گرفتم خدایا شکرت💜
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 چقدر خوب ، من سه باره که دارم درمان میشم ، خوبه خوبم تا اینکه بعد نزدیکی دوباره علائم میاد سراغم ، ب ... من تعجب کردم چون طرفو ندیده دارو میداد ولی خب خوبه دیگه واسه مردایی که خودشون دکتر نمیرن حداقل زن عذاب نکشه حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 عزیزم منم یه مدتی خیلی عفونت میگرفتم شبا فقط دامن پوشیدم بدون لباس زیر ۱ ساله دیگه عفونت نگرفتم الب ... من کلا یک سالی میشه دیگه شرت نمیپوشم تو خونه اما همینکه چندساعت میرم بیرون شلوار میپوشم دوباره خارش میگیرم ، خدایا شکرت💜
pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 من تعجب کردم چون طرفو ندیده دارو میداد ولی خب خوبه دیگه واسه مردایی که خودشون دکتر نمیرن حداقل زن عذ ... دقیقا خدا خیرش بده ، حالا من به دکترم میگم ، خدایا شکرت💜
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 منم حتی جرئت نمیکنم بهش بگم چون میدونم نمیره ، خودم ب دکتر بگم واسش دارو میده؟؟ فکنم آز میگیرن.همکارش همینجوری بود زنش کلی دکتر و دارو ولی عفونتش درمان نمیشد.دکتر آز میده برا شوهرش میبینه مشکل از اونه چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
pishikhoshgele مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 فکنم آز میگیرن. همکارش همینجوری بود زنش کلی دکتر و دارو ولی عفونتش درمان نمیشد.دکتر آز میده برا شوه ... بخدا خسته شدم انقدر رعایت کردم 😭 میرم دکتر انشاالله ، چون ماه دیگه میخوام اقدام کنم باید درمان شیممرسی عزیزدلم ❤ خدایا شکرت💜