2777
2789
عنوان

عفونت واژن 😭

207 بازدید | 17 پست

بچه ها من هر سری درمان میشم با شیاف کلیندامایسین و یک سری دارو دیگه اما بعد از نزدیکی دوباره خارشم شروع میشه ، ممکنه همسرم قارچ داشته باشه؟؟

خدایا شکرت💜

خب اونم یه چکاب بره.منم بعد رابطه اینجوری میشم.

گوشم نمیکنه بره دکتر

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید باهم درمان شین یه دکتر من میرفتم واسه شوهراشونم دارو میداد😶

چقدر خوب ، من سه باره که دارم درمان میشم ، خوبه خوبم تا اینکه بعد نزدیکی دوباره علائم میاد سراغم ، باید برم دوباره دکتر

خدایا شکرت💜
چقدر خوب ، من سه باره که دارم درمان میشم ، خوبه خوبم تا اینکه بعد نزدیکی دوباره علائم میاد سراغم ، ب ...

من تعجب کردم چون طرفو ندیده دارو میداد ولی خب خوبه دیگه واسه مردایی که خودشون دکتر نمیرن حداقل زن عذاب نکشه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
عزیزم منم یه مدتی خیلی عفونت میگرفتم شبا فقط دامن پوشیدم بدون لباس زیر ۱ ساله دیگه عفونت نگرفتم الب ...

من کلا یک سالی میشه دیگه شرت نمیپوشم تو خونه اما همینکه چندساعت میرم بیرون شلوار میپوشم دوباره خارش میگیرم ، 

خدایا شکرت💜
منم حتی جرئت نمیکنم بهش بگم چون میدونم نمیره ، خودم ب دکتر بگم واسش دارو میده؟؟

فکنم آز میگیرن.

همکارش همینجوری بود زنش کلی دکتر و دارو ولی عفونتش درمان نمیشد.دکتر آز میده برا شوهرش میبینه مشکل از اونه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
فکنم آز میگیرن. همکارش همینجوری بود زنش کلی دکتر و دارو ولی عفونتش درمان نمیشد.دکتر آز میده برا شوه ...

بخدا خسته شدم انقدر رعایت کردم 😭 میرم دکتر انشاالله ، چون ماه دیگه میخوام اقدام کنم باید درمان شیم

مرسی عزیزدلم ❤

خدایا شکرت💜