2777
2789
عنوان

سربازی دخترا😂😂😂

144 بازدید | 14 پست

ایا حاضرید به سربازی بروید بانوان سرزمین پارسی؟؟؟

ایا حاضرید در پادگان بمانید؟

به نظرتون پادگان دخترونه چه شکلیه😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سوسک زیاد سمتم نیاد آره😅🌹

کجای کاری ....بری عجب شیر یه هفته تو  اردوگاه نظامی با انواع و اقسام جونورا😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
کجای کاری ....بری عجب شیر یه هفته تو  اردوگاه نظامی با انواع و اقسام جونورا😂

پس من رفع زحمت می کنم😁😅😅

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

خوب الان پسرها هم راضی نیستن. شرایطش ک گل و بلبل نیست. مازوخیسم ک نداریم. چرا باید واقعا دوست داشته باشیم ک‌بریم؟

ولی مجبور باشیم، چرا ک نه. تفاوتی نمیبینم. هرچتد بهتر ک مجبور نیستیم و دوسال ببشتر زمانمون برای خودمونه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه اصلا 😅

چرا 

نه

ولی بجاش سربازی پسرا رو اختیاری کنن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
خوب الان پسرها هم راضی نیستن. شرایطش ک گل و بلبل نیست. مازوخیسم ک نداریم. چرا باید واقعا دوست داشته ...

چ جور بحث تساوی حقوق زن و مرد میشه ...جامع میدریم که حقمون ضایع شده ....ولی سربازی و مشکل داریم 

نه ولی بجاش سربازی پسرا رو اختیاری کنن

اره موافقم

چ جور بحث تساوی حقوق زن و مرد میشه ...جامع میدریم که حقمون ضایع شده ....ولی سربازی و مشکل داریم  ...

من کسی هستم ک هیجوقت در سایت نگفتم حقوقم ضایع سده.‌ من یک زنم با تفاوت های جسمی و روحی با اقایون. به ویژگیهام افتخار میکنم. همونطور ک ب ویژگی های هنسر و پدرم افتخار میکنم.هرجیزی سرجاش قشنگه 

شرایطمم بد نبوده ک بنالم. مانعی نداشتم. حقم هم ضایع نشده. حقوقم با هنسرم‌برابر ولی متفاوته. 

البته خیلی خانما رو درک میکنم ک حقوقشون کمتره. ب خاطر مسایل فرهنگی متاسفانه. 

و اکر حرفی بشه، واسه اوناست. 

جدا ازیننا من گفتم ک خوشحالم ک مجبور نیستم. ولی مجبور باشم، و برام وظیفه ش تعریف بشه، چرا که نه. میرم. مشکلی نیست. تفاوتی بین دو جنس نمیبینم. پستم رو دوباره بخون. 

اگر مجبور بشم، میرم.  مگه پسرها تا محبور نشن، میرن؟ 

اکه معافی واسشون پیش بیاد، استقبال نمیکنن؟ منم معافم. مث خیلیا. مث پسرهای معاف. چ طور در مورد اونا بحث مساوات علم تمیکنید؟! 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞