تو نامزدی حساس بودم اما خب الان دعا میکنم برگرده به گذشتش
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
جوابتون صادقانه بودش؟! ببخشید چون تاپیک اخرت رو نگاهی انداختم به اینکه برای مادرش وقت بزاره و برای ...
بله الان حساسم گفت که چون مربوط به زمانی که من هستم خیلی هم حساسم ولی زمان قبلش واقعا برام مهم نیست . خودم هم دختر پیغمبر نبودم دوست پسر داشتم چرا دروغ بگم
خداییش عاشق ازدواج های دخترای اینجام یعنی هیچکی از همسرش راضی نیست چرا اخه!
اینجا نه
اینجا چون هیچ کس هیچ کسو نمیشناسه راحت بیان میکنن تو زندگی که نمیتونیم پیش کسی بگیم اینجا میگیم😂😂😂